SpiderMAN Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zakupiłem to cudeńko z myślą o chłodzeniu chipsetu płyty głównej, ale raczej się tam marnuje. Dokładnie chodzi mi o to czy ktoś z was kręcił na tym coolerku już jakieś karty graficzne? Jeśli tak to jakie, na ile, i ile miały defaultowo. Zamierzam kupić GeForce 2 Ultra, albo coś od Ati w tych okolicach cenowych. czytaj do 450 zł. Na więcej mnie nie stać, a podkręcić lubię wszystko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 to jeden z najwydajniejszsych coolerow, ale ja wole wydac 30 zeta i miec cos jeszcze lepszego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 Dobry ale moze byc lepszy 8) To znaczy na mx400 ok tylko ze troche za malo jak dla mnie na coolerku od cela tul lepiej hcodzil :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 Kup najlepiej jakiś standardowy cooler parę małych śrubek, przewierć go i dopasuj, a chłodzenie będzie o niebo lepsze i cichsze !! Proponuje wymierzyć na karcie maxymalny wymiar radiatora i taki kup. U mnie wszedł (GF3) Cooler MAster DP5 6H11. Wentylator nastawiłem na nim na ok.9V, z drugiej strony drugi wentylator na 7V. Jest ciszej, chłodniej i szyb@iej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 Kup najlepiej jakiś standardowy cooler parę małych śrubek, przewierć go i dopasuj, a chłodzenie będzie o niebo lepsze i cichsze !! Proponuje wymierzyć na karcie maxymalny wymiar radiatora i taki kup. U mnie wszedł (GF3) Cooler MAster DP5 6H11. Wentylator nastawiłem na nim na ok.9V, z drugiej strony drugi wentylator na 7V. Jest ciszej, chłodniej i szyb@iej :) A czy ja pytałem czy ma ktoś cichszy. NIE! To kurka czytaj najpierw posta dokładnie, a potem odpowiadaj. :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 Toma.O nalezy uhonorowac medalem muzgofca :lol: A co od jego postu : "Jestem za a nawet przeciw" Za bo sam to ujal w swym texcie Przeciw bo nie ma miejsca na inne karty :cry: i jak to je dlepi to bedzie balagan :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zastanawiam się nad GeForce 2 Ti 64 MB DDR 400 MHz z TV-OUT, albo GeForce 4MX440 z TV-OUT, myślałem też nad Ati Radeon 7500 64 MB DDR z TV-OUt, ale nie mogłem znależć żadnych testów podkręcania tej karty. CrystalOrba na razie mam na mostku północnym płyty głównej, a na karcie graficznej mam BlueOrba - karta już zaczyna być za wolna w co nowszych tytułach gierek. Chciałbym w miarę niewielkim kosztem zapodać kartę o nieco wyższych możliwościach. Nie wykluczam zaczekania na spadek cen GeForce3 Ti200 64MB DDR z TV-OUT. Jeśli chodzi o w.w karty graficzne co byście radzili, pod względem możliwości O/C i wydajności w grach... CrystalOrb ma się zmieścić na takiej karcie bo na moim GeForcie256 się ledwie zmieścił BlueOrb (pilnik, piłka metalu rulezz) nie chcę haratać CrystalOrba. Szkoda GO psuć... Piszta coś mądrego... :) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zastanawiam się nad GeForce 2 Ti 64 MB DDR 400 MHz z TV-OUT, albo GeForce 4MX440 z TV-OUT, myślałem też nad Ati Radeon 7500 64 MB DDR z TV-OUt, ale nie mogłem znależć żadnych testów podkręcania tej karty. CrystalOrba na razie mam na mostku północnym płyty głównej, a na karcie graficznej mam BlueOrba - karta już zaczyna być za wolna w co nowszych tytułach gierek. Chciałbym w miarę niewielkim kosztem zapodać kartę o nieco wyższych możliwościach. Nie wykluczam zaczekania na spadek cen GeForce3 Ti200 64MB DDR z TV-OUT. Jeśli chodzi o w.w karty graficzne co byście radzili, pod względem możliwości O/C i wydajności w grach... CrystalOrb ma się zmieścić na takiej karcie bo na moim GeForcie256 się ledwie zmieścił BlueOrb (pilnik, piłka metalu rulezz) nie chcę haratać CrystalOrba. Szkoda GO psuć... Piszta coś mądrego... :) :D Kupujta GF4 Mx440 ! Ostatnio potaniał o 40 zł teraz kosztuje 329zł - netto ! Mam takiego i jestem bardzo zadowolony ! u siebie mam 5300 w 3DMarku 2001 Se Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 mx suxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 nie wiem jak mozecie kupowac te coolerki, chyba tylko dla wygladu, przeciez kazdy zwykly coolerek od celerona albo pentiuma wciagnie nosem takiego crystal orb'a, wy je uzywacie tylko dla wygladu?? ja osobiscie uzywam coolerkow od pmmx boxowych (zajebista wydajnosc przy malych rozmiarach).... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelll Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 ja mam crystal orb`a i polecam wydajny i posiada gwarancje :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...