52cm Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 (edytowane) pytanko czy ten Asus P5N32-E SLI nForce 680I (nie striker) gryzie się z CORSAIR twin2x?? bo takie słuchy mnie doszły a chce zakupić te kostki a jak tak to co kupic?? ps. co jest za różnica miedzy tymi ramami? OCZ Technology 2x 1GB DDR2 800MHz Platinium Rev2 CL4-4-4- 875zŁ OCZ Technology 2x 1GB DDR2 800MHz Platinium CL4 -767zŁ Edytowane 22 Lutego 2007 przez 52cm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 To jest dział co kupić. Działy o płytach i ramie są gdzie indziej. Tu się pytamy co warto kupić i za ile. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
52cm Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 oki przepraszam za pomyłke i ponawiam pytanie bo musze kupic ramy do tego mobo i nie wiem co wybrac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
52cm Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 ludzie co wy nie chcecie pomagać:PP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 A nie możesz sam poszukać w forum tematów jakie ramy kupić?? Już kilka razy był poruszany temat ramów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
52cm Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 wiesz co moge pozytać i to robiłem ale nie wyczytałem czy te corsairy się gryzą z tym asuse i o to mi głównie chodzi bo jak wydajesz 5k na kompa to raczej nie chciał byc takiego przypadku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Dla mnie odpowiedź oczywista: skoro nikt nie zgłaszał problemów to się nie gryzą :) w przeciwnym wypadku by to ktoś opisał. Zawsze dla pewności możesz się spytać w topicu o płycie czy nikt z tą płytą i tym ramem nie będzie mieć problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...