mati-bmw Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Dzień dobry.Mam pytanie odnośnie ceny laptopa który chce sprzedać.Ten notebook to IBM ThinkPad 600E,PII266Mhz,128 MB RAM,5GB HDD,DVD-ROM,matryca 13,3",NeoGraphik 2MB RAM(GRAFIKA),LAN na PC Card,(ogółem 2x slot PC Card ale 1 port zajmuje karta 3 Com na LAN),USB,itp. Chciałbym dodać iż bateria niedawno mi padła( niewiem dlaczego przestała się ładować :mur: ) ale bateria mojego kumpla ładuje sie spoko. B-) P.S:PROSZE O SZYBKIE I KONKRETNE PROPOZYCJE CEN. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Jak szybko to ja proponuje zaczac od 1zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati-bmw Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Nie rób se jaj *Andi*.Ja pytam sie poważnie!!! :mad: :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 No naprawdę nic wielkiego za niego nie złapiesz niestety już do netu powoli staje się za słaby :( Nadaje się tylko jako maszyna do pisania wiec wielkiej kasy nie można za to wziąć według mnie coś koło 300zł :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati-bmw Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Kurcze ja 3-ce temu dałem za to 550zł i teraz kupuje se nowego kompa(stacjonatny)i potrzebuje funduszów.Jak myślicie czy jak bym sie utargował to dostałbym ze 450zł??? hmm...???TYLE KASY NA MARNE POSZłO :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :sad: :angry: <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Nie chce cie martwic, ale ten laptop stracil w momencie kupna. I propozycja zeby go od 1pln wystawic wcale nei jest glupia, bo wiecej niz ludzie wylicytuja i tak nie wezmiesz. To tyle. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati-bmw Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Ej,a jakbym sprzedał go w częściach to by mi się zwróciło??? :unsure: :unsure: :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amarith Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Takie starocie na części? Kto by dawał jakieś większe na sumy za te części. Dodatkowo to IBM to w ogóle bez sensu rozbierać. Wystawiaj od złotówki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 I zapomnij ze ci sie zwroci, nie ma takiej szansy. A na czesci taki staroc? Nie zartuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haquim Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Kurcze ja 3-ce temu dałem za to 550zł i teraz kupuje se nowego kompa(stacjonatny)i potrzebuje funduszów.Jak myślicie czy jak bym sie utargował to dostałbym ze 450zł???A sam dałbyś 450 zł za komputerek z niesprawną baterią i bez gwarancji ? Z resztą popatrz na allegro po ile schodzą podobne modele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 (edytowane) A btw to ja proponuję aby wycenę zrobiło allegro, to forum IMHO do tego nie złuży. Ciesz się że nie dostałeś zjebki jak to zazwyczaj bywa gdy ktoś zapyta o wycenę sprzętu w innych działach. A btw, to poprzednicy dobrze radzą. Wystaw od złotena na allegro bez minimalnej i puść za tyle za ile pójdzie. Z doświadczenia wiem że wtedy wyciągałem więcej kasy niż z kup teraz, lub przez wystawienie od jakiejś konkretnie interesującej mnie kwoty :cool: Edytowane 23 Lutego 2007 przez KvaNfield Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctor_25 Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Dzień dobry.Mam pytanie odnośnie ceny laptopa który chce sprzedać.Ten notebook to IBM ThinkPad 600E,PII266Mhz,128 MB RAM,5GB HDD,DVD-ROM,matryca 13,3",NeoGraphik 2MB RAM(GRAFIKA),LAN na PC Card,(ogółem 2x slot PC Card ale 1 port zajmuje karta 3 Com na LAN),USB,itp. Chciałbym dodać iż bateria niedawno mi padła( niewiem dlaczego przestała się ładować :mur: ) ale bateria mojego kumpla ładuje sie spoko. B-) P.S:PROSZE O SZYBKIE I KONKRETNE PROPOZYCJE CEN. :) tak szczerze... bez urazy dla nikogo!! ja bym oddal dla jakich biednych dzieci :) niech sie ciesza:) to juz zabytek kolego....!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati-bmw Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 W serwisie dają mi 300zł.Sprzedać??? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 patrzyles na allegro?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 W serwisie dają mi 300zł.Sprzedać??? :blink: A szukać i myśleć umiesz :mur: Zajżyj na allegro i podejmij sam decyzje, a jak nie potrafisz to idź do mamy niech Ci powie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati-bmw Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Uspokój się *KvaNfield* bo złoże na ciebie donos.Jak chcesz kogoś obrażać to znajdź sobie kogo innego!!! Patrzałem na allegro i myślę że za 350zł spokojnie bym go pylną.Wszystkim dziex za wskazówki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Uspokój się *KvaNfield* bo złoże na ciebie donos.Jak chcesz kogoś obrażać to znajdź sobie kogo innego!!! Patrzałem na allegro i myślę że za 350zł spokojnie bym go pylną.Wszystkim dziex za wskazówki. Nie mam zamiaru tylko od tego jest allegro, takie już panują tutaj zasady. A btw. to Ty masz szczęście że już wcześniej raporcik nie poleciał. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Daj tylko później znać za ile ci się udało go sprzedać :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Daj tylko później znać za ile ci się udało go sprzedać :-) Nawet gladko poszla ta rozmowa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...