maziboss Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Mam maly problem mianowicie podkrecilem procesor Athlona 1700+ xp na 1900+na magistrali 144. Teperaturka w normie 49 stopni przy obciazeniu:) Gdy puszcze 3dMarka 2003 przejdzie pare testow znaczy do drugiego testu procka pozniej restart :( Co mam zrobic ?? Podniesc napiecie albo cos zmienic w biosie ?? Moze to wina karty graficznej ?? Opis kompa ponizej Prosze o odpowiedzi !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 prawdobodobnie ze zasilacz juz jest zbyt przeciązony i wysiada :roll: 8O .....daj prockowi o 0.025 wyzsze napiecie i zobaccz czy sie resetuje.....wykluczam pamiec poniewaz ddr spokojnie wytrzymuja 150fsb.a procek to z jakiej serii masz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 a powiedz jaki masz zasilacz..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Zasilacz mam 300 Watowy a procek to Athlon 1700+ xp palamino Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiC}{U Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 jaki masz system ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Moj system to Xp Prof. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiC}{U Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 wlasciwosci mojego komputera/zaawansowane/uruchamianie i oddzyskiwanie/automatyczne ponow rozruch mosisz to wyloczyc i bedzie ok juz nie pamietam dokładnie gdzie to w xp bylo bo uzywam 2000 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...