Bluestric Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Witam postanowiłem złożyć 2 kompa Posiadam: plyte głowna Shuttle AK12A (zaktualizowany bios do najnowszej wersji - AK12AS0K) procesor Athlon Thunderbird 1000MHz 2x256 RAM i tutaj pytanie: jaki dysk obsłuży mi ta płyta główna i jaki moge wsadzić maksymalnie procesor? Chciałbym kupić jak największy od 120GB do 250GB tylko nie wiem czy płyta go wykryje? Czytałem że po aktualizacji biosu płyta obsłuży procesor Athlon 2400+ i 2600+ bios revision history Pozdro! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ghost_dog Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 (edytowane) odpowiedz znajdziesz na www.google.com albo nawet na http://forum.purepc.pl/?act=Search troche wlasnej inicjatywy... Edytowane 22 Lutego 2007 przez ghost_dog Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obiboqs Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 A ja z kolei proponuję poszukać na stronie producenta - mogę się zalożyć że będzie tam informacja odnośnie obsługiwanych procesorów.. Masz manuala do tej płyty w wersji książeczkowej? Nie? To ściągnij - na stronie producenta na pewno jest. Powodzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...