bleys Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 moje A-daty sa w jakimś innym pudełku..trochę mnie to dziwi i niepokoi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niesforny Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 właśnie, takie jak moje: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XvAK Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 A-Data już nie robi pamięci na kościach D9 ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleys Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 nie wiem czy domagac sie wymiany na te podane w zestawach 1000/1500... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackJack1 Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Nie dostaniesz tych z zestawów na forum. Morele.net po moich telefonach o niezgodności ze zdjęciem i nazwą wywaliło zdjęcie i zmieniło opis!! U dystybutora ABCData Warszawa są tylko te w biało-niebieskim pudełku bez napisu Vitesta. Dla product menadżera od pamięci to niby samo............. Ma sprawdzić u producenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...