yaro120 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 No i dlaczego te auta są takie poszarpane :( :( no kurde tak sie najarałem na tą gre... ze az kupilem Xboxa... a teraz mi sie odechciewa ... Kurna... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Na tych ostatnich screenach zrezygnowano z AA? Tak to wygląda. Jak to Caleb powiedział: akcja stara jak świat znana z głównie z PC! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 @kojak Weź nawet mnie nie strasz.... ;/ Podobno wymóg od M$ to AAx2. Ja gram na kablu VGA na 19stce 50 cm od monitora. Widze wszystko brak AA jest tragiczny.... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Wyjdzie to sam się przekonasz. Teraz to tylko gdybanie. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 proponuję połączyć ten temat z tym: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=226969 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autka ktore beda dostepne w demie: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « 1997 BMW Motorsport M3 E36 2006 Chevrolet Corvette Z06 2003 Dodge Viper SRT10 2003 Dodge SRT4 2004 Ferrari F430 2005 Ford Ford GT 2005 Ford Mustang GT 2002 Honda Integra Type-R 2005 Lamborghini Gallardo 2006 Lexus IS350 2004 Mazda RX-8 Mazdaspeed 2005 Mercedes SLR 2003 Nissan Fairlady Z 2007 Porsche 911 Turbo (997) 2005 Subaru Legacy B4 2.0 GT 2005 TVR Sagaris zostana jeszcze uaktualnione o 8 dodatkowych, narazie nie wiadomo jakich demko ukaze sie - przed ukazaniem sie pelnej wersji gry, tyle narazie wiadomo, rownie dobrze moze byc to maj .. :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 ło jizu... forza 1 wygląda pięknie... a co dopiero 2 O.o prawie fotorealizm :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 ah 15maj w US, czyli jak dobrze pójdzie dokładnie za miech zobaczę czy warto było czekać na nową FORZE :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 nowe informacje o demku: As for customisation in the demo, the only thing you will be able to change is the colour. You don’t want to pimp out your ride and not be able to save it, that’d be pointless. One track will be available for races of an Exhibition nature, where you will race against 7 other A.I. controlled cars. No Xbox Live play will be included, but you will be able to use the force feedback wheel with the demo to really fine tune your skills. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 chyba sobie kupie kiere [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 (edytowane) chyba sobie kupie kiere [;może coś takiego :D więcej fot :-P » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « ps gdzieś czytałem, że M$ ma wypuścić jakąś nową kiere specjalnie do forza 2 :blink:, może to będzie jakaś odnowiona wersja Wireless Steering Wheel Edytowane 16 Kwietnia 2007 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 slabe te foty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Macie może jakieś nowe info o grze? Czy już wszystko zostało powiedziane :P A premiera 25maj nadal aktualna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Cos takiego? Bo nie kce mi sie glebiej ingerowac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 (edytowane) lista uaktualniona, wyglada po prostu niesamowicie! jak tylko sie pojawi to lece po egzemplarz... dzieki Orgiusz :* Edytowane 20 Kwietnia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 (edytowane) lista uaktualniona, wyglada po prostu niesamowicie! jak tylko sie pojawi to lece po egzemplarz... dzieki Orgiusz :* ... jescze tylko Lista samochodow (caly czas uaktualniana [obecnie 90 aut na liscie - docelowo 300]):a furek jest 310 :razz: ps ta tarcza wygląda kozacko Edytowane 20 Kwietnia 2007 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Nie wiem czemu ale zaczynam miec wrazenie ze to rozmycie jest o kant [gluteus] na screenach. Wiem ze ocena na podstawie statycznych obrazkow a proba obiektywnej oceny grajac to dwie rozne pary cichobiegow ale... Good luck [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 (edytowane) New Forza 2 trailer (74.34 MB) (1280x720) Edytowane 21 Kwietnia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Nastepnym razem mow ze to bedzie krotki filmik :wink: Dobrze nie zaczalem sie slinic a tu koniec :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 mimo, że w tym momencie nie posiadam xboxa 360( tylko ps3), dla tej gry chyba znowu go zakupie. Przy pierwszej FM, spędziłem około 300 godzin, Gra była dla mnie genialna i bawiłem się tak samo jak przy pierwszym Gran Turismo na psx Marze żeby pojawiły się jakieś paki xbox 360 w zestawie z forzą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 nowe foty :) na poniższych fotach wygląda to naprawdę marnie :blink: rockers>> to jest więcej niż pewne :D Forza 2: Launch Date Delayed tyle to se można poczekać :razz: Finally, we wanted to confirm the game’s revised launch date of May 29. The team is using the extra time to further play test and polish the game to ensure it crosses the finish line at retail as the best racing simulator ever made. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Ten 29 maj to data premiery dla nas też? Czy tylko japonia i stany?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 (edytowane) Forza Motorsport 2 - 'Mugello Race' (146.13 MB) (1280x720) Borys-Tech - jest info, że gra nie ukaże się przed 29 maja w USA, początek czerwca to planowana data premiery w Europie Edytowane 21 Kwietnia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 kucyk mi ten link nie działa tak samo porzedni, a z chęcią oglądnął bym to...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 kucyk mi ten link nie działa tak samo porzedni, a z chęcią oglądnął bym to......oba linki poprawione, serwer sobie wybierz na dole z listy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LudwiG Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 mimo, że w tym momencie nie posiadam xboxa 360, dla tej gry chyba znowu go zakupie. Gra była dla mnie genialna i bawiłem się tak samo jak przy pierwszym Gran Turismo na psx Marze żeby pojawiły się jakieś paki xbox 360 w zestawie z forzą :) To samo ja. FM mi się bardziej od obecnego GT na PS2 podobała ale i tak nie wiem czemu to PGR2 potrafił mnie bardziej przykuć do TV. W FM nie podobał mi się czasem brak ograniczeń przez co można było sobie jechać szybszym wozem od przeciwników i nie było emocji aż do mety. http://img148.imageshack.us/my.php?image=17zk3.jpg pixeloza te naklejki i AA by się przydał http://img132.imageshack.us/my.php?image=33118251nr4.jpg to wygląda pięknie tylko gdzie wnętrze A co z tymi 210 wozami? Będą płatne ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 To samo ja. FM mi się bardziej od obecnego GT na PS2 podobała ale i tak nie wiem czemu to PGR2 potrafił mnie bardziej przykuć do TV. W FM nie podobał mi się czasem brak ograniczeń przez co można było sobie jechać szybszym wozem od przeciwników i nie było emocji aż do mety. http://img148.imageshack.us/my.php?image=17zk3.jpg pixeloza te naklejki i AA by się przydał http://img132.imageshack.us/my.php?image=33118251nr4.jpg to wygląda pięknie tylko gdzie wnętrze A co z tymi 210 wozami? Będą płatne ? 210 ?? w grze będzie 310 pojazdów, za które nie będzie trzeba płacić(ofc za gre trzeba wysupłać parę złotych ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LudwiG Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 w grze będzie 310 pojazdów, za które nie będzie trzeba płacić(ofc za gre trzeba wysupłać parę złotych ;) ) Czyli na start 310 wozów i żadnego późniejszego ściągania i płacenia jak w TDU? To będzie nowy rekord. Gran Turismo 4 miało coś koło 150. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Marze żeby pojawiły się jakieś paki xbox 360 w zestawie z forzą :) Xbox360 Forza Motorsport 2 Bundle Pack Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Czyli na start 310 wozów i żadnego późniejszego ściągania i płacenia jak w TDU? To będzie nowy rekord. Gran Turismo 4 miało coś koło 150. OT: GT4 to mialo ok. 750 wozow i poki co zadna gra sie do tej liczby nawet nie zbliza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...