.:RoGeR:. Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Dzisiaj moja Limitowana Edycja Forzy zostala wyslana!!! :)) Juz sie doczekac nie moge. :) Chyba w koncu Gears'y pojda w odstawke. :) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Wlączylem FM2 zobaczyc co to za gra...............i gralem do rana pozdro4@ll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 byłem dzisiaj w GAME zobaczyć co tam z F2 słychać, pytam się - forza jutro, gość no, ale dzisiaj nie masz czy nie możesz, a on na to, że nie może [; ogólnie gra czeka już na półkach za ladą, ale trzeba się wstrzymać do jutra :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 A ja dzisiaj rano przegapilem listonosza. :/ Tak to bym juz mial nowa Forze. (preorder w play.com). Ehhh, trzeba jutro isc przed robota i odebrac na poczcie. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 (edytowane) I jak tam dzisiaj nastrój w końcu doczekaliśmy się premiery FM2 ^^ Na allegro widzę ceny spore 250zł+ a w Media w Bydgoszczy jest po 229zł :D :lol2: Zobaczę jak z moimi wydatkami i może sobie dzisiaj ją sprawię jako prezent po wypłacie. Edytowane 8 Czerwca 2007 przez Borys-Tech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 mi wlasnie FORZA zrobila update...................faktycznie AA troche lepsze :-) pozdro 4@ll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 To może w twoje posiadanie wpadnie jeszcze jakaś kiera od pcta i zobaczysz czy działa ten XFPS :D Dzisiaj premiera FM2 ^^ ja właśnie zbieram się do sklepu, w następnym tygodniu powinienem mieć neta normalnego więc do zobaczenia online! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 (edytowane) Coś mi się dzisiaj zdaje że duża część forum poleci do sklepu po FM2 ^^ Kucyk a ile u ciebie kosztuje FM2 w sklepie?? Edytowane 8 Czerwca 2007 przez Borys-Tech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 jeszcze dokładnie nie wiem, ale w GAME gdzie są najwyższe ceny 69e wersja normalna i 75 kolekcjonerska, ale mam jeszcze inny sklep gdzie zawsze jest taniej, zobaczymy zaraz [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 To jak wrócisz napisz ile wyniosła cię ta przyjemność :P Już widzę dzisiaj tą twoją kierę jak się będzie grzała ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 (edytowane) No i już jestem, wiedziałem, że w GAME są zdzierusy, w Virgin wyłapałem ją za: z przykrością muszę stwierdzić, że taniej niż w PL co jest żałosne... dla zainteresowanych zakupem w IRL: GAME 69e GAMESTOP 69e ARGOS 59e HMV 59e VIRGIN 55e wersja limitowana 70e w VIRGIN, ale na co mi jakaś książka... Edytowane 8 Czerwca 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 (edytowane) No to dzisiaj zagrzejesz chyba tą kierownicę :D A szczerze mówiąc to standardowe pudełko bardziej mi sie podoba niż to z wersji kolekcjonerskiej. Ale żeby cena była niższa niż w PL to już zdzierstwo ^^ A jednak jest taniej 189zł nie ma to jak alledrogo :D http://allegro.pl/item204022642_forza_moto...ysylka_6zl.html Teraz muszę zadać sobie pytanie czy kupić na alledrogo czy jechać do MM i kupić 30zł drożej :/ Edytowane 8 Czerwca 2007 przez Borys-Tech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 jestem po krótkiej jeździe w trybie dowolnym i zaraz zabieram się za karierę, wybór aut miażdży na maksa, pojeździłem sobie trochę Golfem GTi no i jest normalnie kosmos, naprawdę jak ktoś chcę z tą grą spędzić długiiii czas to kierownica na mus! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Forza na alledrogo idzie jak ciepłe bułeczki oby w MM trochę ich zostało ^^ Bo o 16 dopiero pracę kończę :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Syrob - zanim coś głupio [ciach!]lniesz to przeczytaj sobie dwa razy Właśnie skończyłem maraton, teraz krótka przerwa ;) Golfa tak odpicowałem, że idzie jak rakieta, świetnie się wszystko zmienia razem z tuningiem, odgłos silnika, mmm Na razie zaliczyłem na złoto pierwszą serię wyścigów, a za jakiś czas znowu wracam do gry [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 No i w koncu mam edycje limitowana Forzy. Wieczorem bede gral. :) To co pierwsze rzucilo mi sie w oczy to ..... napis z tylu "Made in Poland" (gra kupiona w UK). Po wyciagnieciu z opakowania rzuca sie w oczy ksiazeczka (a w zasadzie ksiazka) ktora ma 156 stron. Opisane jest w niej: historia kazdego z producentow, mapy i wazniejsze punkty na kazdej z tras, krotka nauka jazdy oraz tuningu (co od czego zalezy), oraz pare wywiadow. Ogolnie ksiazeczka warta swojej ceny. W etui z gra znajduje sie takze kupon na darmowe sciagniecie 3 samochodow ekskluzywnych tylko dla edycji limitowanej. Sa to: 2003 Ferrari Challenge Stradale, 2006 Saleen S281E oraz 2006 Subaru Impreza S204. Pozniej postaram sie porobic fotki co ciekawszych rzeczy z ksiazeczki. No i oczywiscie w koncu zagrac. :) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 (edytowane) ok to sorry kucyk a co do gry to poprostu rewelka zmiana jakiejkolwiek rzeczy w samochodzie jest wyraznie odczuwalna i faktycznie zmiana samego filtra powietrza powoduje odrazu zmiany dzwieku pracy silnika (slychac dokladny dzwiek zasysu powietrza) jak dla mnie extra. poziom trudnosci ustawiony na maxa i to dopiero mam wyzwanie :-) jak jade fura ktora wazy 1800kg to czuc naprawde jak ciezie jest do bydle, i jak duzy problem ma nagle zwolnic przed ossstrym zakretem. pomijam juz genialne odwzorowanie sposobu prowadzenie auta odpowiednio z napedem przod, tyl, 4x4. jak dla mnie mistrzowstwo swiata, GT5 bedzie mialo sie z czym rownac bo GTHD to imho dla mnie kleska :] pozdro 4 @ll again FM2 RULEZ Edytowane 8 Czerwca 2007 przez Syrob Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 do [gluteus maximus] ta gra - po 8h zaczynaja oczy bolec :P Hehe ja jestem juz po pierwszym wyscigu "na wytrzymalosc". Musze powiedziec, ze przez ~godzine (tyle trwa wyscig) trudno ani razu nie pomyslec o dpie maryny i nie przywalic w cos :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 (edytowane) kucyk a dałbyś radę kierować i nagrać cyfrakiem jednocześnie jakiś filmik? ;o edit: to czekamy ;] Edytowane 8 Czerwca 2007 przez R.i.P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 (edytowane) może i bym dał, ale FF to ty nie poczujesz na filmie, a to jest 80% atrakcji [; update: filmik zrobiony, za jakieś 30min zamieszczę linka jak się wrzuci na moim kosmicznym łączu :mur: update2: oto i FILMIK VW Golf V Gti po prawie maksymalnym tuningu, idzie jak burza i trzyma się drogi jak przyklejone - polecam, trasa jakaś tam sobie, z włączonych ułatwień ABS i linia hamowania, żeby dobrze wypaść przed wami ;) Edytowane 8 Czerwca 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Mozna zassac 3h dopiero :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 No no kucyk ;]]]]] Czad widze :D Rządzisz tym Golfem, tylko żeby CI nie weszło w krew - cobyś tak nie zaczął szaleć po dublińskich uliczkach :sss Nieźle chodzi i nawet ładnie wygląda. DzięnX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 MIRROR mojego filmiku jakby ktoś miał problem z megaupload Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 A ja mam takie pytanko - da sie ta kierownice jakos wygodnie na kolanach polozyc? Bo kusi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 (edytowane) no no no niezła jazda ;] fajne jest odczucie prędkości.... myślę, że na jakimś bardziej zabudowanym torze jeszcze lepiej to wygląda. Trzeba się chyba wybrać do Silesii w tym tygodniu :P - może gdzieś będzie działający x360 z FM2 ;] ....aż mnie ściska, że na PC tego nie ma :lol2: A ja mam takie pytanko - da sie ta kierownice jakos wygodnie na kolanach polozyc? Bo kusi :D to zależy czy lubisz wibracje w tamtych okolicach :D ;) grając na padzie z pewnością wiele się traci, ja bym ta kierownice nawet w powietrzu trzymał żeby tylko sie wczuć :wink: Edytowane 8 Czerwca 2007 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 kucyk, szacun 8) ekstra ;) Widać, że wiele traci się grając na padzie bardzo wiele, szkoda, że ta kierownica taka droga, i że mam zaledwie 22 cale monitor (chociaż to nie ma wiele do gadania ;) ) ale byłoby warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 A ja mam takie pytanko - da sie ta kierownice jakos wygodnie na kolanach polozyc? Bo kusi :Dspokojnie i gra się wbrew pozorom bardzo fajnie, ale jednak przykręcenie do stołu potęguje walkę z kierownicą... --- FORZA2 REVIEW @GAMETRAILERS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 panowie może się pościgamy ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 (edytowane) No filmik całkiem fajny teraz widać ile się traci grając na padzie :/ A takie pytanie czemu tak nagle sciąłeś filmik czyżbyś nie wyhamował przed zakrętem :P Ja niestety grę pewnie będę miał gdzieś za 2 tygi lub w przyszłym miechu :( A wy już będzie prosami ^^ a ja taki noobek. Edytowane 9 Czerwca 2007 przez Borys-Tech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 hehe, karta w aparacie pozwolila mi nagrac tylko 1:59 wiec jak sie konczylo nagrywac to przestalem jechac :wink: cavarr - bedziemy jezdzic jak dziki, tylko musze czekac do nastepnego tygodnia na normalnego neta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...