kkNd! Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Przepraszam za wyrażenie własnego zdania i poglądów, jest mi przykro że nikt nie potrafi tego uszanować i zostaje wyzwany od takich róznych :) . Przepraszam raz jeszcze, grajcie sobie dalej :DTa, banda bezmozgich yetti napadla biednego MaSell'a. Na przyszlosc staraj sie jednak argumentowac swoje poglady w sposob zgodny z rzeczywistoscia, bo mozesz zostac wysmiany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Może ktoś chętny na jakąś potyczkę w Multi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 PS. EXO3, może ustawię jakoś cyfraka na stole w salonie i nagram jeden przejazd ;) ale to prędzej w weekend.trzymam za słowo :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Może ktoś chętny na jakąś potyczkę w Multi?? ja jestem chętny :) rocers pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 (edytowane) Hmm, mam taki problem. A w zasadzie kumpel ma. Kupił ostatnio xboxa wersje premium z FORZą2 i PGR3. Ma w domu stary telewizor Sony Trinitron (25 ALBO 28"). Problem polega na tym, że Forza 2 nie chce się na tym telewizorze odpalić. Ani na PAL-50 ani na PAL-60, a przeciez telewizor jest 50Hzowy. Pgr3 działa bez zarzutu. Ktoś wie o co może chodzić? Pozro ------------- Problem rozwiązany - na pudełku napisane jest ONLY 60 T_T ... może to durne pytanie, ale czy jest jakiś sposób żeby oszukać konsolę i odpalać PAL 60 na PAL 50 ?? Edytowane 19 Lipca 2007 przez apo5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 nie znam takiego trinitrona co by pal60 nieodpalil ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Ja mam starego Unimora Siesta3 i FM2 chodzi bez zarzutu, a uwierzcie ten telewizor ma już trochę latek XD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Dzisiaj bawilem sie troche w malowanie i oto moja TT'ka :)) Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 gratki ! pochwal się ile zajęło Ci to czasu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 (edytowane) Chyba z 1,5 godzinki, moze wiecej, najdluzej sie bawilem z logo :) EDIT: Moja TT w akcji: :D Edytowane 28 Lipca 2007 przez .:RoGeR:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Tylko pogratulowac :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 (edytowane) Gratki Roger :) Ja nie mam ani talentu, ani cierpliwości, by bawić się w takie upiększanie autek- jedyne co to czasem felgi i karoserię przemaluję ;) EXO3- nie :( ale obiecuję, że po urlopie jak będę opalony i wypoczęty siądę do tego (teraz mi się nie chce) ;) Edytowane 29 Lipca 2007 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 draak nakręciłeś może już jakiś film ze swoim przejazdem? :P Roger - całkiem całkiem to wygląda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 mam pytanko GoW jest juz na PC, a czy ktos z was moze wie czy FORZA 2 bedzie moze wydana rowniez na PC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Nie,nie bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 (edytowane) ja od dzis zaczolem swoja przygode z FM2 :) bardzo mi sie podoba (bardziej niz demo) Jak narazie przejechalem 10 (z 15) wyscigow w trybie proby:) no a pozniej kariera :D oczywiscie na amatorze ;p hehe EDIT: mam jeszcze 3 proby czasowe do przejechania. Ale zaczolem grac kariere. po kilku godzinach jestem na 12 lovelu. Gram bez zadnych systemow wspomagajacych jazde ! (ABS, skrzynia manualna) GRA po wylaczeniu wspomagaczy jest rewelacyjna !! Chyba lepiej nie mozna bylo odwzorowac modelu jazdy ;) POLECAM KAZDEMU Edytowane 25 Stycznia 2008 przez adbok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 (edytowane) Nowa paczka autek ~~ Cena: 400 MSP 2007 Audi S5 2007 Audi TT S-Line 1971 BMW Motorsport 3.0 CSL 2008 BMW Motorsport M3 2007 Ferrari 430 Scuderia 1989 Ferrari F40 Competizione 1996 Ferrari F50 GT 2007 Lamborghini Murcielago LP640 2007 Maserati GranTurismo 2006 Maserati MC12 Corsa 2008 Mitsubishi Lancer Evolution X GSR 2007 Peugeot #1 Peugeot 207 Super 2000 2008 Porsche 911 GT2 Edytowane 17 Marca 2008 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Jako, że Forza 2 to jedyna gra jaką mam, a ja dopiero startuję z x-klockiem to mam małe pytanie... Czy w/w dodatek można jakimś cudem ściągnąć na kartę pamięci, czy dysk to zło konieczne? Czy Forza lata tylko w trybie 720p, czy gdzieś się to zmienia. Pytam, bo mam monitor 1920x1200, więc chyba powinno latać w 1080p? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Czytajac z pudelka mozna sie dowiedziec tylko ze gra obsluguje 720p/1080i. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Sprawdź ustawienia w dashboardzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Fajny wywiad z tworcami forzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Czy ktoś się bawi w czasówki i bicie rekordów ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Ktoś ma ochotę zostawić trochę opon na asfalcie?;] Jakaś większa ustawka na multi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 tylko grobel pamietaj ze to jest symulator a nie destruction derby xD ja sie pisze ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiMa Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 też mogę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Nam udaje się śmigać codziennie koło 21, więc jak coś to zapraszam ;] Tylko uprzedzam, że niektórzy nie potrafią hamować na zakrętach :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 (edytowane) bo trzeba bokiem a nie hamowac :] a jak sie nie uda to po zuzlu ;-) ogolnie zapraszamy na carmageddon, przynajmniej jest wesolo B-) Edytowane 25 Czerwca 2008 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 (edytowane) Jin aka "bokiem szybciej" (to ten w tle) xD Edytowane 26 Czerwca 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 bo zostawiles na torze plame oleju ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Hmmm... Przejechałem swoje pierwsze 2-3 wyścigi online, zaglądam w statystyki i oto co widzę: Może mi ktoś to wytłumaczyć? Jakim cudem niby mam takie dane w profilu? Jakiś bug? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...