Gość Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Naliczyło wszystko z singla? Na forum forzy kilka osób zgłaszało już takie przypadki. I widziałem, że masz prawie calaka...:P I czeka Cie teraz najgorszy aczik do wyjeżdżenia ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Naliczyło wszystko z singla? Na forum forzy kilka osób zgłaszało już takie przypadki.Raczej nie, na singlu mam coś koło 90h i 99% zwycięstw, więc napewno nie mam tylu 2 i 3 miejsc. I widziałem, że masz prawie calaka...:P I czeka Cie teraz najgorszy aczik do wyjeżdżenia ;>Sie wyjeździ ;] To będzie mój pierwszy (i pewnie jedyny) calak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 (edytowane) Nie żebym się chwalił: Prawie rok (luźnego) śmigania :rolleyes: Niech już zmontują trójkę, bo posucha na drogach ;> Edytowane 7 Kwietnia 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 gratz ;] ja to raczej tego miliona nie nabiję :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...