traktor Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Witam! Mam taki problem: Gralem kiedys w pewna gre, ale serwer padl. Administrator strony najprawdopodobniej sie zdenerwowal i teraz domena tej gry przekierowywuje na "jakas" strone (wiadomo jaka :angry: ). Wyczyscilem historie, wyczyscilem cookies i temportary internet files, ale gdy wpisze poczatek adresu tej strony na ktorej kiedys byla gra, to wyswietla sie link do tego adresu. Moglby mi ktos napisac jak sie tego pozbyc? Juz mnie denerwuje to, ze to caly czas sie wyswietla ;/ Z gory dziekuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamski8 Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Jak ja u siebie kasuje historie odwiedzanych stron to kasuja mi sie tez adresy stron. Moze sprobuj jeszcze raz i potem zresetuj kompa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...