lothar345 Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Hej, Koledzy, możecie polecić mi jakąś tanią (do 300plnów) w ekspaatacji (tanie tusze) drukarkę o przyzwoitej jakości w 99% do wydruków czarno białych? Pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_:D Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Mam ten sam problem narazie mam 2 typy: Drukarka Epson D88, albo Urządzenie wielofunkcyjne Brother 115C. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 A nie lepiej do wydrukow czarno-bialych kupic drukarke laserowa monochromatyczna? Ostatno kupilem takowa - Samsung 2010P za troche ponad 250 PLN, chyba, że bardzo Ci zalezy na tym 1% wydruków kolorowych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_:D Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Ja chciałem kupić laser, ale drukarka będzie używana w domu, a inni domownicy muszą mieć kolor. Zamówiłem już tego Brothera, jutro powinien dotrzeć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...