menic Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 (edytowane) Postanowiłem przesiąść sią na Viste. Na uczelni jest podpisana umowa z Windowsem tak wiec jako student mam oryginalną Viste za free. Wszystko sie ładnie zainstalowało, ale NHC nie działa :( Przy próbie uruchomienia bluescreen i reset. Mam Acera 4102 z Pentium M i dość czesto pracuje na minimalnych parametrach tj 800 MHz i napięciu 0.700. Zainstalowałem wiec RMclock, ustawiłem profil na pawer saving, lecz predkosc ciągle jets 1.73 GHz. Ponad to w zakladce moniturojącej nie pokazuje temperatury procesora <_< Do tego pokazuje użycie procesora na poziomie 70-80% podczas gdy windowsowy menadzer zadan około 5% Jakies sugestie? Edytowane 24 Lutego 2007 przez menic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 JAkies sugestie?Wróć do XP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Wróć do XP?albo poczekac aż wyjdze RMclock pod Viste ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwantez Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Mam to samo co ty też nie moge zainstalować NHC a w dodatku żaden program nie chce mi pokazać temperatury procesora. I dlatego chyba wróce do XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free' Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Jakies sugestie?Mam wersje 2.2, musialm troche sie pobawic, bo program ma sporo ustawien. Po instalce i ustaleniu parametrow trzeba zrestartowac kompa, potem, przynajmniej u mnie, smiga wszystko tak jak powinno. NHC zachowuje sie podobnie, blue screen i over. Mysle, ze warto sprobowac moze roznych wersji programu, bo rezygnowac z Visty to chyba nie wyjscie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Wróć do XP?Dokladnie... Popieram... Na kiego grzyba masz miec system, pod ktorym niewiele rzeczy dziala... A do tego ten system ma wymagania jak coponiektore gry... Chyba, ze ty nic na tym kompie nie robisz... :mur: :huh: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...