Grinch Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Lecimy: Adam - nudny i ma małego Adrian - zazwyczaj krępy i ogląda kreskówki Albert - uroczy i śmieszny, ale pedał Aleksander - ładnie i mądrze mówi, łasy na łapówki Alfons - o <span style="color:red;">[ciach!]</span>a! Alfred - onanista Andrzej - wie, co dobre w życiu, jada Wieprzmaki Anatol - od urodzenia łysy i w pinglach, szuja Arkadiusz - myśli, że wszyscy go lubią, a jest na odwrót Arnold - mięczak i ciota Artur - koleżeński, sympatyczny, pomaga innym, totalny frajer Benedykt - lamus okropny, pewnie ksiądz Błażej - dziecinny i nudny, jeździ maluchem Bogdan - typowy Polaczek - lubi wypić i dać komuś po mordzie Bogusław - twardy s<span style="color:red;">[ciach!]</span>iel, [gluteus maximus] się do niego kleją Bronisław - lamus Cezary - w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iający i dziecinny, ma głupie imię Czesław - inteligentny typ, fajnie mieć go za kumpla, jak już się przyzwyczaisz do tego <span style="color:red;">[ciach!]</span>owego imienia Daniel - uroczy gość, sypia tylko z facetami Darek- dealuje narkotykami i nosi kradzione ubrania Dominik - grubas, który ciągle je cukierki i czekoladę, sra w kiblu Edward - chciałby dużo poruchać, ale mu się nie uda, bo jest frajerem Eugeniusz - wstydliwy Ernest - pociągający na pierwszy rzut oka, ale straszna ciota Eryk - marszczy freda regularnie Feliks - chodzi na dziwki i ma wielkiego pytona Filip - cichy gość, ciągle tnie na komputerze Franek - cichy i śmieszny, łatwo się uzależnia od narkotyków Fryderyk - IQ 80, ciągle siedzi na siłowni, jada śniadanie w McDonalds Gabriel - wariat, strasznie pobożny Grzegorz - pocieszny i pogodny, mieszka na wsi (idzie Grześ przez wieś) Hilary - lubi [gluteus maximus] z małymi cyckami i chodzi w pinglach Henryk - szlachetny i cnotliwy, ma słabość do najtańszych jaboli Ignacy - rzadkie imię i zacne, inteligentny typ, pedofil Idelfons - bez komentarza Jacek - wstydliwy i spokojny, śmierdzą mu nogi Jan - samotnik, lubi torturować zwierzęta Jarek - spokojny gość, dobry kumpel, lubi poruchać starsze panie Jeremi - chuligan i ćpun Joachim - żyd jak z Kuriera wycięty Kacper - bardzo seksowny i mega-pozer Karol - spoko kumpel, świetnie gra w piłkę Kazimierz - lubi poruchać, ale niestety dziewczyny mają go za przypała Klemens - czytaj "frajer" Konrad - każdemu może skopać dupę Kuba - Kuba też Lech - bucowaty wąszacz Leon - łysy i pedał Leszek - stale i wytrwale dąży do sukcesu, pracowity, ma słabość do dzieci Lucjan - panienka przebrana za chłopaka Łukasz - geniusz komputerowy, fałszywy tatuaż Maciej - spokojny i poważny, pierdzi przy paniach Marek - cichy i grzeczny, ale jak się najebie, to wszystko rozpierdala Marcin - przystojny i elokwentny, często ostrzy sobie Pinokia Marian - szarmancki, dowcipny, w nocy lubi wyjąć sąsiadowi kwara z samochodu Mariusz - ma miłą mamę i kolekcję dmuchanych lalek do dymania Mateusz - usportowiony, silny, szybki, pedał Maurycy - lubi strzelić minetę Michał - przystojny, ale straszna sknera Mieczysław - jeździ kradzioną furą i wali w mordę (także dziewczyny) Mikołaj - wieczny myśliwy, nigdy nie rucha Mirosław - dresiarz z przedmieścia, ciągle na<span style="color:red;">[ciach!]</span>y Miłosz - strasznie miły gość, ale nigdy sobie nie poruchał i pewnie nie porucha Norbert - czytaj "bloker" Oskar - dobre imię dla psa Olgierd - miły i uczuciowy, wyruchałby ci siostrę Pankracy - nikt się tak nie nazywa, ten wyraz znalazł się tu przez pomyłkę Patryk - bardzo chciałby sobie poruchać, więc ciągle pokazuje obcym ludziom fiuta Paweł - mądry i przystojny, dużo rucha i opowiada potem kumplom Piotr - spokojny i miły, dzieczyny przy nim zawsze czują się jak dziewice Przemysław - pyskaty s<span style="color:red;">[ciach!]</span>iel, nigdy się nie zamyka Radek - zimny s<span style="color:red;">[ciach!]</span>iel wśród kumpli, pantofel dal dziewczyn Rafał - wysoki, przystojny, dobrze zaraboa i wszystko wydaje na dziwki Roman - arogancki buc, kiepski w łóżku a myśli, że jest ogierem Rudolf - ma rodziców w Niemczech i pałę z matematyki Ryszard - równy chłop i dobry kumpel, nieźle potrfi się najebać Sebastian - ma małe jajca i żadnych przyjaciół Sergiusz - spokojny i miły, mamisynek, rucha tylko "na zwierzaka" Seweryn - szuja Sławek - barman, który więcej wypija, niż serwuje i oszukuje w rachunkach Stanisław - przystojny, światowy, dużo podrużuje, mało rucha Sylwester - lubi poruchać, ale raz do roku Szymon - śmierdzący kudłacz, zawsze wisi kumplom kasę Tadeusz - wesoły, pogodny, mięczak Teodor - ma myśli samobojcze Tomasz - dużo imprezuje, zna mnóstwo ludzi i wszyskim wisi kasę Tycjan - wysoki i inteligentny, oszwabi cię i nawet się nie połapiesz Tytus - trochę s<span style="color:red;">[ciach!]</span>iel, ale [gluteus maximus] go lubią Waldek - zarozumiały i obrażalski, ciągle siedzi w kryminale Wiktor - Rusek, jak się patrzy Wilhelm - myśli, że zdobędzie wszystkie [gluteus maximus], a nigdy nie porucha Włodek - patrz Zenek Wojciech - cicha woda, duży pyton Zbyszek - słodki i potulny, pedał Zdzisek - cichy, z wąsem, mieszka w małym miasteczku Zenek - cieciu Zygmunt - lubi wypić :lol: :lol: ja jestem Maciek jakby co :D ale nie pierdze :P Ehh uśmiałem się po pachy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Taa... już to widziałem. LOL :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 A mojego tu nie ma heheheheh :lol: :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Dominik - grubas, który ciągle je cukierki i czekoladę, sra w kiblu Nie jestem gruby :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 :lol: LOOOOOOOOOOOOOOOOL :lol: a w gruncie rzeczy to znaczenie mojego imienia prawie sie zgadza z rzeczywistoscia :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Marek - cichy i grzeczny, ale jak się najebie, to wszystko rozpierdala buhahahahahahahaha... LOL !!! imho jeszcze się nie najebałem [aż tak ghyhyhyhy...] żeby coś roz<span style="color:red;">[ciach!]</span>lić ale kto wie... ghyhyhyhy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Spokojny gość, dobry kumpel, lubi poruchać starsze panie No normalnie zgadza sie w 100% ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Ehehehhe :D 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 <span style="color:red;">[ciach!]</span>a nie jestem pedałem! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 A mojego tu nie ma heheheheh :lol: :P :PMojego też, a może mamy to samo imię hahahah :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Marcin - przystojny i elokwentny, często ostrzy sobie Pinokia no zgadza sie :lol: .I w wiekszosci sie sprawdzaja szczegulnie u moich kolegow . O kurde ale moj kuzynek pedalem nie jest (mateusz) W morde musze uwarzac na moich kolegow .Szczegulnie na daniela . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 A mojego tu nie ma heheheheh :lol: :P :PMojego też, a może mamy to samo imię hahahah :lol: to jest nas 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Wyciete z powodu braku kultury... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Andrzej Wszystko się zgadza tylko [ciach] nienawidze mc donald's Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 OK. fajnie tylko nie mieszkam na wsi. A i jak mam zrozumiec termin pocieszny? Pozdrowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 <font color="#FF0000">[ciach!]</font> nie jestem pedałem! :)<span style="color:red;">[ciach!]</span>a ja tez nie... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 dużo imprezuje, zna mnóstwo ludzi i wszyskim wisi kasę cały ja ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 A mojego tu nie ma heheheheh :lol: :P :PMojego też, a może mamy to samo imię hahahah :lol: to jest nas 3 Nie, bo 4. Witka nie ma :-( I dobrze, nie było by JAJ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 A mojego tu nie ma heheheheh :lol: :P :PMojego też, a może mamy to samo imię hahahah :lol: to jest nas 3 juz nas czterech! acha i jestem Hubert ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 A mojego tu nie ma heheheheh :lol: :P :PMojego też, a może mamy to samo imię hahahah :lol: to jest nas 3 porawka - teraz jest nas już czterech/czworo. Czyżbyśmy wszyscy mieli na imię ......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 dużo imprezuje, zna mnóstwo ludzi i wszyskim wisi kasę cały ja ;D to jest nas że tak powiem dwóch :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Artur - koleżeński, sympatyczny, pomaga innym, totalny frajer Łukasz - geniusz komputerowy, fałszywy tatuaż z tym frajerem to przegiecie ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Lecimy: Karol - spoko kumpel, świetnie gra w piłkę Lech - bucowaty wąszacz Karol to moje imie a Lech nazwisko i ch*** sie to ma do rzeczywistosci :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colis Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Artur - koleżeński, sympatyczny, pomaga innym, totalny frajer z tym frajerem to przegiecie ;> popieram w całej rozciągłości, lekkie przegięcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 dużo imprezuje, zna mnóstwo ludzi i wszyskim wisi kasę cały ja ;D to jest nas że tak powiem dwóch :Ptrzech :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 dużo imprezuje, zna mnóstwo ludzi i wszyskim wisi kasę cały ja ;D to jest nas że tak powiem dwóch :Ptrzech :lol: Rośniemy w siłę - czwórka!!! 8) Tomki Rulzzz :D Kurde, ale trzeba przyznac ze wszystko sie zgadza, tylko ostatnimi czasy długów jakby mniej, trzeba to nadrobic :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 "Łukasz - geniusz komputerowy, fałszywy tatuaż " yhhy ;]] dobrze pisza z tym geniuszem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Łukasz - geniusz komputerowy, fałszywy tatuaż. No jestem geniuszem kompuerowym :D Tatuazu narazie nie mam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Mojego tez nie ma :lol: i bardzo dobrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 stre to jest i w dodatku nieprawdziwe info podaje ;] Marcin - przystojny i elokwentny, często ostrzy sobie Pinokia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...