bruce Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 stre to jest i w dodatku nieprawdziwe info podaje ;] Marcin - przystojny i elokwentny, często ostrzy sobie Pinokia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 :lol: LOOOOOOOOOOOOOOOOL :lol: a w gruncie rzeczy to znaczenie mojego imienia prawie sie zgadza z rzeczywistoscia :wink: To prawda - mogę potwierdzić :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Andrzej - wie, co dobre w życiu, jada Wieprzmaki W życiu nie jadłem wieprzmaka, ale reszta się zgadza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 eh ale kłamstwa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Wojciech - cicha woda, duży pyton Dobre :), to mi sie podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Wojciech - cicha woda, duży pyton Dobre :), to mi sie podoba :)Bardziej mi to pasuje do naszego reed'a moderatora :wink: Hehe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Kto to wymyślił??? To może ja jakiś horoskop zapodam? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Wojciech - cicha woda, duży pyton Dobre :), to mi sie podoba :)Bardziej mi to pasuje do naszego reed'a moderatora :wink: Hehe...A co widziales :lol: :lol: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 A co widziales :lol: :lol: ;)Widziałem :wink: Na forum fotki pokazywał, hehehe... Nie wiem czy to pyton, ale bez wątpienia jakiś wąż :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Nie ma mojego imienia. Do niedawna nawet w kalendarzach go nie bylo :P To mi sie podoba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 "Szymon - śmierdzący kudłacz, zawsze wisi kumplom kasę" heh....wstyd przyznac :lol: .....jezeli chodzi o ta kase ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 <font color="#FF0000">[ciach!]</font> nie jestem pedałem! :)Ty nie ale taki synek z mojej klasy - 100% pedał (więc sie zgadza). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Łukasz - geniusz komputerowy, fałszywy tatuaż kurde czemu to pasuje :D to chyba zbieg okolicznosci :D :D D: kurde no Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Dominik - grubas, który ciągle je cukierki i czekoladę, sra w kiblu Nie jestem gruby :twisted: trudno srac gdzie indziej niz w keeblu - no chyba ze ja jakis do tylu jestem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Dominik - grubas, który ciągle je cukierki i czekoladę, sra w kiblu Nie jestem gruby :twisted: trudno srac gdzie indziej niz w keeblu - no chyba ze ja jakis do tylu jestem :Dmozna w lesie ;) chociaz nigdyu njei rpobowalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 hahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Do mojego imienia (Łukasz) polowa sie zgadza - Jestem Geniuszem komputerowym 8) A tatuaza nie mam i nie zrobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 chyba nie jestes taki durny i nie wzioles tego z tatuazem na serio - doslownie :D chodzi chyba raczej o osobowosc :D haha u mnie sie zgadza wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Radek - zimny [ciach!] wśród kumpli, pantofel dal dziewczyn oj czasem racja, ale pantofel to w jakim znaczeniu tego slowa (pantoflarz ??) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Łeeeeee, nie ma Krzystofa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 chyba nie jestes taki durny i nie wzioles tego z tatuazem na serio - doslownie :D Nie wziolem :D - a zreszta malo jest tematow na oslej ktore ktos traktuje powaznie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 chyba nie jestes taki durny i nie wzioles tego z tatuazem na serio - doslownie :D Nie wziolem :D - a zreszta malo jest tematow na oslej ktore ktos traktuje powaznie :) haha - wogle to LOL - rownie dobrze kazdy moze poswiecic godzine na sporzadzenie podobnej listy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Nawet spoko Paweł-mądry i przystojny dużo rucha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 A mojego tu nie ma heheheheh :lol: :P :PMojego też, a może mamy to samo imię hahahah :lol: to jest nas 3 Nie, bo 4. Witka nie ma :-( I dobrze, nie było by JAJ! A nawet ipięciu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Tu macie pelniejsza liste :D Adam - nudny i ma małego Adrian - zazwyczaj krępy i ogląda kreskówki Albert - uroczy i śmieszny, ale pedał Aleksander - ładnie i mądrze mówi, łasy na łapówki Alfons - o @!#$! Alfred - onanista Andrzej - wie, co dobre w życiu, jada Wieprzmaki Anatol - od urodzenia łysy i w pinglach, szuja Arkadiusz - myśli, że wszyscy go lubią, a jest na odwrót Arnold - mięczak i ciota Artur - koleżeński, sympatyczny, pomaga innym, totalny frajer Bartek - gaduła i nudziarz, lubi dziewczynki na wrotkach Benedykt - lamus okropny, pewnie ksiądz Bernard - moczymorda, zawsze wszystko wie najlepiej, często ksiądz lub lekarz Błażej - dziecinny i nudny, jeździ maluchem Bogdan - typowy Polaczek - lubi wypić i dać komuś po mordzie Bogusław - twardy s<span style="color:red;">[ciach!]</span>iel, [gluteus maximus] się do niego kleją Bronisław - lamus Cezary - w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iający i dziecinny, ma głupie imię Czesław - inteligentny typ, fajnie mieć go za kumpla, jak już się rzyzwyczaisz do tego <span style="color:red;">[ciach!]</span>owego imienia Damian - nygus, włóczy się ze wszystkimi, zdecydowanie biseksualista Daniel - uroczy gość, sypia tylko z facetami Darek- dealuje narkotykami i nosi kradzione ubrania Dominik - grubas, który ciągle je cukierki i czekoladę, sra obok kibla Edward - chciałby dużo poruchać, ale mu się nie uda, bo jest frajerem Eugeniusz - wstydliwy Ernest - pociągający na pierwszy rzut oka, ale straszna ciota Eryk - marszczy freda regularnie Feliks - chodzi na dziwki i ma wielkiego pytona Filip - cichy gość, ciągle tnie na komputerze Franek - cichy i śmieszny, łatwo się uzależnia od narkotyków Fryderyk - IQ 80, ciągle siedzi na siłowni, jada śniadanie w McDonalds Gabriel - wariat, strasznie pobożny Gerard - lubi dać w mordę za byle co, i za byle co, sam dostaje Grzegorz - pocieszny i pogodny, mieszka na wsi (idzie Grześ przez wieś) Hilary - lubi [gluteus maximus] z małymi cyckami i chodzi w pinglach Hipolit - lubi pracować ze zwierzętami, ma słabość do nagusów Henryk - szlachetny i cnotliwy, ma słabość do najtańszych jaboli Ignacy - rzadkie imię i zacne, inteligentny typ, pedofil Idelfons - bez komentarza Jacek - wstydliwy i spokojny, śmierdzą mu nogi Jan - samotnik, lubi torturować zwierzęta Jarek - spokojny gość, dobry kumpel, lubi poruchać starsze panie Jeremi - chuligan i ćpun Jerzy - inaczej Jurek, jak ma wódeczkę, to wszystko załatwi Joachim - żyd jak z Kuriera wycięty Kacper - bardzo seksowny i mega-pozer Karol - spoko kumpel, świetnie gra w piłkę Kazimierz - lubi poruchać, ale niestety dziewczyny mają go za przypała Klemens - czytaj "frajer" Konrad - każdemu może skopać dupę Kuba - Kuba też Krzysztof - lubi głaskanie, mały, ale zwinny technik... Lech - bucowaty wąszacz Leon - łysy i pedał Leszek - stale i wytrwale dąży do sukcesu, pracowity, ma słabość do dzieci Lubomir - kurdupel, porywa się z motyką na słońce Lucjan - panienka przebrana za chłopaka Łukasz - geniusz komputerowy, fałszywy tatuaż Maciej - spokojny i poważny, pierdzi przy paniach Marek - cichy i grzeczny, ale jak się najebie, to wszystko rozpierdala Marcin - przystojny i elokwentny, często ostrzy sobie Pinokia Marian - szarmancki, dowcipny, w nocy lubi wyjąć sąsiadowi radio z samochodu Mariusz - ma miłą mamę i kolekcję dmuchanych lalek do dymania Mateusz - usportowiony, silny, szybki, pedał Maurycy - lubi strzelić minetę Michał - przystojny, ale straszna sknera Mieczysław - jeździ kradzioną furą i wali w mordę (także dziewczyny) Mikołaj - wieczny myśliwy, nigdy nie rucha Mirosław - dresiarz z przedmieścia, ciągle na<span style="color:red;">[ciach!]</span>y Miłosz - strasznie miły gość, ale nigdy sobie nie poruchał i pewnie nie porucha Nikodem - do rany przyłóż, ale trzeba z nim uważać, po alkoholu nieobliczalny Norbert - czytaj "bloker" Olaf - piwo i telewizor, krótkowidz, pojebus Oskar - dobre imię dla psa Olgierd - miły i uczuciowy, wyruchałby ci siostrę Pankracy - nikt się tak nie nazywa, ten wyraz znalazł się tu przez pomyłkę Patryk - bardzo chciałby sobie poruchać, więc ciągle pokazuje obcym ludziom fiuta Paweł - mądry i przystojny, dużo rucha i opowiada potem kumplom Piotr - spokojny i miły, dzieczyny przy nim zawsze czują się jak dziewice Przemysław - pyskaty s<span style="color:red;">[ciach!]</span>iel, nigdy się nie zamyka Radek - zimny s<span style="color:red;">[ciach!]</span>iel wśród kumpli, pantofel dal dziewczyn Rafał - wysoki, przystojny, dobrze zarabia i wszystko wydaje na dziwki Remigiusz - najbardziej lubi bawić się sam, ze "swoim" i w swoim pokoju 4 Roman - arogancki buc, kiepski w łóżku a myśli, że jest ogierem Robert - całymi dniami gra "w nogę", albo ogląda mecze w TV (z piwem) Rudolf - ma rodziców w Niemczech i pałę z matematyki Ryszard - równy chłop i dobry kumpel, nieźle potrfi się najebać Sebastian - ma małe jajca i żadnych przyjaciół Sergiusz - spokojny i miły, mamisynek, rucha tylko "na zwierzaka" Seweryn - szuja Sławek - barman, który więcej wypija, niż serwuje i oszukuje w rachunkach Stanisław - przystojny, światowy, dużo podrużuje, mało rucha Sylwester - lubi poruchać, ale raz do roku Szymon - śmierdzący kudłacz, zawsze wisi kumplom kasę Tadeusz - wesoły, pogodny, mięczak Teodor - ma myśli samobujcze Tomasz - dużo imprezuje, zna mnóstwo ludzi i wszyskim wisi kasę Tycjan - wysoki i inteligentny, oszwabi cię i nawet się nie połapiesz Tytus - trochę s<span style="color:red;">[ciach!]</span>iel, ale [gluteus maximus] go lubią Urban - wcale nie święty, dziwki, wino, śpiew, to jego żywioły Wacek - kloszard, lubi lizać okruchy z chodnika Waldek - zarozumiały i obrażalski, ciągle siedzi w kryminale Wiesław - ciepły misiek, jak ma kasę jest fajny, jak jej nie ma, na wszystkich leje Wiktor - Rusek, jak się patrzy Wilhelm - myśli, że zdobędzie wszystkie [gluteus maximus], a nigdy nie porucha Władek - gruby, dziwkarz i niewyraźnie mówi (i myśli) Włodek - patrz Zenek Wojciech - cicha woda, duży pyton Zbyszek - słodki i potulny, pedał Zdzisek - cichy, z wąsem, mieszka w małym miasteczku Zenek - cieciu Zygmunt - lubi wypić browara lub dziesięć (browarów) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 :D:D:D:D:D cos mi sie zdaje ze powinienem nazywac sie marek :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Tytus - trochę [ciach!], ale [ciach!] go lubią LOOL ROTFL ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Hyhy Wojciech jestem... I wszystko jasne :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Tu macie pelniejsza liste :D Krzysztof - lubi głaskanie, mały, ale zwinny technik... Hehehe, cokolwiek "mały" oznacza to się nie zgadza - przy moich gabarytach... Technik w połączeniu ze słówkiem mały daje ciekawą kombinację o podwójnym znaczeniu ;) A na imprezach to najbiżej mi do Zdzisława (zasadniczo). Zdzisław Dyrma, zasadniczo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Tu macie pelniejsza liste :D Krzysztof - lubi głaskanie, mały, ale zwinny technik... Hehehe, cokolwiek "mały" oznacza to się nie zgadza - przy moich gabarytach... Technik w połączeniu ze słówkiem mały daje ciekawą kombinację o podwójnym znaczeniu ;) :lol: ale wykombinowales :lol: super cool 8) 8) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...