Stiven Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 a macie cos takiego z żeńskimi imionami ??? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Tu macie pelniejsza liste :D Krzysztof - lubi głaskanie, mały, ale zwinny technik... Hehehe, cokolwiek "mały" oznacza to się nie zgadza - przy moich gabarytach... Technik w połączeniu ze słówkiem mały daje ciekawą kombinację o podwójnym znaczeniu ;) A na imprezach to najbiżej mi do Zdzisława (zasadniczo). Zdzisław Dyrma, zasadniczo ;) Mimo iz mam na imie Krzysiek to bardziej blizej mi do Wojciecha i Olgierda co powiecie na Wojkrzyrgied :twisted: ???? A co do imion kobiecych to sam jestem ciekaw :twisted: 8) :? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 No to Hello :lol: 1 imie -Andrzej - wie, co dobre w życiu, jada Wieprzmaki 2 imie Janusz- tego ne ma na liście....uff :) 3 imie Paweł -Paweł - mądry i przystojny, dużo rucha i opowiada potem kumplom Oto ja we własnej osobie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 a macie cos takiego z żeńskimi imionami ??? 8)a jestes kobieta? :?: :? :lol: :lol: :lol: 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 juz to widze z babami.... :lol: Angelika - czesto usmiechnieta, duzo rucha ;) Anna - nie lubi pomidorowki, kocha podroze, Antonia - czesto ruda, slaba w matematyce, Baska - fajny biust, krzywe nogi, skapa Beata - sympatyczna blondi, lubi wielkie pyty.... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 juz to widze z babami.... :lol: Angelika - czesto usmiechnieta, duzo rucha ;) Anna - nie lubi pomidorowki, kocha podroze, Antonia - czesto ruda, slaba w matematyce, Baska - fajny biust, krzywe nogi, skapa Beata - sympatyczna blondi, lubi wielkie pyty.... 8) A skad wiesz?????????? jesli masz wiecej to zapodaj hehehehe bedzie fajnie :lol: :lol: :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 dużo imprezuje, zna mnóstwo ludzi i wszyskim wisi kasę cały ja ;D to jest nas że tak powiem dwóch :Ptrzech :lol: Rośniemy w siłę - czwórka!!! 8) Tomki Rulzzz :D Kurde, ale trzeba przyznac ze wszystko sie zgadza, tylko ostatnimi czasy długów jakby mniej, trzeba to nadrobic :wink: :lol: Juz pieciu , tylko, ze za duzo nie porzyczam ale od czasu do czasu zdarza sie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Sylwester - lubi poruchać, ale raz do roku :D ten to ma prze<span style="color:red;">[ciach!]</span>e :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Kupi ktos "dzialke" ? Musze zarobic na dresa bo nie chce mi sie znow krasc ze stadionu :) Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Tu macie pelniejsza liste :D Krzysztof - lubi głaskanie, mały, ale zwinny technik... Hehehe, cokolwiek "mały" oznacza to się nie zgadza - przy moich gabarytach... Technik w połączeniu ze słówkiem mały daje ciekawą kombinację o podwójnym znaczeniu ;) :lol: ale wykombinowales :lol: super cool 8) 8) :lol: No niestety nie jest tu sprecyzowane czy to ja jestem mały, czy mój mały jest mały i czy ja jestem technik, czy mały jest technik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Owszem ,na geniusza to się piszę. Tylko co oznacza fałszywy tatuaż?Że niby z gumy do zucia? No chyba człowiekowi weny zabrakło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Piotr - spokojny i miły, dzieczyny przy nim zawsze czują się jak dziewice :D:D:D:D:D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...