Jump to content

Recommended Posts

Problem polega na tym ze lapek w sklepie chodził jak należy.

Dopiero w mieszkaniu zaczął szwankować.

Zauważyłem to dopiero jak dziewczyna chciała zobaczyć jak grają głośniczki.

Non stop było wifi na automatyczne ustawione i necik ładnie chodził. Włączam winampa a tu kaszana totalna. Co chwile stawał dźwięk na ułamek sekundy ale tak mnie to denerwowało, że się słuchać nie da. Po wyłączeniu wifi wszystko elegancko słychać, zero jakichkolwiek szmerów i trzasków.

W MTS'ie na ul. Polnej(tam kupiłem lapa) powiedzieli mi, że to może tak ma być i ze dopóki nie wypowie sie css(computer service support) to mogą go tylko wysłać tam i już.

Wiec sam polazłem do serwisu i oddałem go na gwarancji, bo koleś nie powiedział mi czy to w tych modelach normalne czy nie.

 

Czy jest możliwe ze przez to ze np lapek po włączeniu wifi tak bardzo był obciążony ze go tak cięło?. Celek 1.7ghz chyba nie powinien mięć problemu.

Zainstalowane było gxxxo od ibm'a, gg i skype (norton został wywalony).

Jeśli w serwisie nie stwierdzą wady to jestem 160zł w plecki.

 

Co wy na to?

Sadze ze to nie może być normalne u IBM'a?

 

Przy zakupie wołałem dodać troszkę kaski do marki i widzę ze mi to bokiem może wyjść.

 

p.s

W mieszkaniu kumpel ma identyko lapka tyle ze acera z cel1.6 i wszystko chodzi elegancko, a komp jest bardziej obciążony.

 

Mam nadzieje ze HP z USA nie będzie miął takich wad:D

 

Aha!

Na zew karcie wszystko smiga ok. Przypuszczam ze płyta główna jest jebnieta:/. Moduł wifi jest zintegrowany.

Edited by KOzi]K[

Share this post


Link to post
Share on other sites

K[' date=24 lut 2007, 15:31' post='2520049]

Problem polega na tym ze lapek w sklepie chodził jak należy.

Dopiero w mieszkaniu zaczął szwankować.

Zauważyłem to dopiero jak dziewczyna chciała zobaczyć jak grają głośniczki.

Non stop było wifi na automatyczne ustawione i necik ładnie chodził. Włączam winampa a tu kaszana totalna. Co chwile stawał dźwięk na ułamek sekundy ale tak mnie to denerwowało, że się słuchać nie da. Po wyłączeniu wifi wszystko elegancko słychać, zero jakichkolwiek szmerów i trzasków.

W MTS'ie na ul. Polnej(tam kupiłem lapa) powiedzieli mi, że to może tak ma być i ze dopóki nie wypowie sie css(computer service support) to mogą go tylko wysłać tam i już.

Wiec sam polazłem do serwisu i oddałem go na gwarancji, bo koleś nie powiedział mi czy to w tych modelach normalne czy nie.

 

Czy jest możliwe ze przez to ze np lapek po włączeniu wifi tak bardzo był obciążony ze go tak cięło?. Celek 1.7ghz chyba nie powinien mięć problemu.

Zainstalowane było gxxxo od ibm'a, gg i skype (norton został wywalony).

Jeśli w serwisie nie stwierdzą wady to jestem 160zł w plecki.

 

Co wy na to?

Sadze ze to nie może być normalne u IBM'a?

 

Przy zakupie wołałem dodać troszkę kaski do marki i widzę ze mi to bokiem może wyjść.

 

p.s

W mieszkaniu kumpel ma identyko lapka tyle ze acera z cel1.6 i wszystko chodzi elegancko, a komp jest bardziej obciążony.

 

Mam nadzieje ze HP z USA nie będzie miął takich wad:D

 

Aha!

Na zew karcie wszystko smiga ok. Przypuszczam ze płyta główna jest jebnieta:/. Moduł wifi jest zintegrowany.

 

 

Po tym co piszesz ja bym swoje zainteresowanie co do problemu skierował najpierw w stronę sterownikow oraz systemu operacyjnego, wydaje mi się że to kwestia softwerowa.

Co masz ustawione w konfigu karty dźwiękowej?

Spróbuj zainstalować nowsze stery lub przeinstalować stare.

Jak już nic nie pomoże postaw system od nowa bo może jakaś aplikacja bruździ i to jej wina.

 

P.S. Na foobarze masz taki sam problem?

 

Pozdro D2mian

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...




×
×
  • Create New...