mikan10 Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Postanowiłem kupic nowy monitor teraz posiadam LG FLATRON 775FT 17 cali i chce jakiegos niedrogiego LCD do 900zl max. Bardzo spodobaly mi sie Panoramiczne LCD tylko nie wiem jak to wygląda na co dzien z ich urzytkowaniem....podczas oglądania filmów? grania? serfowania po internecie i zwyklego codziennego użytkowania. Miedzy zwykłym kwadratowym LCD a panorama niema prawie zadnej róznicy cenowej wiec mam trudny wybor a chce zeby dobrze mi sie z niego korzystało. Jedyna firme która biore pod uwage to LG z uwagi na serwis, wystarczy jeden bad pixel i juz dostaje nowy monitor.... chyba ze jakies inne firmy maja tez tak dobry serwis to mozecie polecic. Przy komputerze siedze bardzo dużo czasu, gram mało ok 4 godzin tygodniowo, filmów tez moze 4 godzin tygodniowo, najwiecej czasu to zwykłe urzytkowanie: internet, programy i ogólnie windows..... Wybór padł na: Monitor LCD 19'' LG L194WT (DVI, srebrno-czarny) 800-899zł http://product.pcpop.com/000029830/Picture.html Co mozecie mi o nim powiedziec czy to dobry wybor w tej cenie?? Czy moze w ogóle nie pachac sie w panorame (i dlaczego) i kupić jakis zwykły (kwadratrowy)?? Jeśli zwykły kwadratowy to jaki wziac z pod stajni LG?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...