ITpro Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Hej. Po długiej nieobecności przy kompie, oczywiście Vista powraca do ekranu wpisywania hasła. Jednak gdy wpiszę hasło (poprawne hasło - żeby się jakiś nabijacz postów-troll nie przyczepił) i zaloguję się, pojawia się mnóstwo pasków od jednego konta ekranu do drugiego. Pomaga tylko reset :( . Już mam dosyć, mam stery 100.65, wcześniej 100.04 czy jakoś tak. Oba są po polsku. Zna ktoś odpowiedź na ten durny problem? P.S. Piszę już trzeci raz, a odp. nie ma (pisałem dwa razy w głównym temacie o Viście) :mur: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Wejdz przez Safe Mode i zobacz wtedy co sie dzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ITpro Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 A możesz jaśniej ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Tryb awaryjny. Jak uruchamiasz kompa wciskaj F8. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...