sesq Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 mam tak: ale nei dziala mi DVD i dysk podpiety na jego tasmie, co moge zrobic, podlaczyc je pod 60 zylowa tasme to bedzie dzialalo ? jak dam DVD na master to tez nie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poznaniak Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 40 żyłowy? :blink: DVD -> Slave... Dysk --> Master. Chyba za pomocą 60 żył powinno się to podłączyć :wink: Pozdrawiam Poznaniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 mam tak: ale nei dziala mi DVD i dysk podpiety na jego tasmie, co moge zrobic, podlaczyc je pod 60 zylowa tasme to bedzie dzialalo ? jak dam DVD na master to tez nie dziala Mistrzu! :mur: mam dwie rady: 1. Kup 2 kable 80 żyłowe bo dyski mają przez te 40 i 60 żyłowe skopane transfery. 2. Ustaw porządnie zworki HDD i DVD bo majac dwa slave na jednej taśmie to się nie dziwię że sie kaszani. B-) PS. tekst który napisałeś jest dla mnie wysokoniestrawny :unsure: i kierowałem sie rysunkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 (edytowane) 60 żyłowe taśmy powiadacie? Ciekawi mnie to bardzo :rolleyes: a może ja o czymś nie wiem :P Edytowane 26 Lutego 2007 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 (edytowane) 60 żyłowe taśmy powiadacie? Ciekawi mnie to bardzo :rolleyes: a może ja o czymś nie wiem :P Niektórzy wiedzą więcej, ciiii bo się wyda że takich taśm nie znamy :wink: EDIT: Przecież każdy wie że takich taśm - 60żył ata- nie ma :lol2: Edytowane 26 Lutego 2007 przez svende Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Niektórzy wiedzą więcej, ciiii bo się wyda że takich taśm nie znamy :wink: nie znam takich taśm, proszę o linka to uwierze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 dobra, dalem sobie z tym spokoj, zrobilem zeby dzialalo ale i tak zrezygnowalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafamaja Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Proszę o pomoc...moje 2 HDD podzielone na (po 4 partycje ) połączone są osobno i ustawione jako master....teraz robiłem format i tak mi dziwnie poukładał te dyski,....w każdym razie nie pokolei. Co zrobić żeby najpierw był C,D,E,F pierwszego dysku a potem G,H,I,J..drugiego... Jest na to rada...oczywiście przed formatem mogłem odłączyć jeden dysk i zrobić instalkę i potem podłączyć drugi...ale... Co zrobić Czy zmiana zworek na dysku na slave załatwi sprawę?? Proszę o radę.. R. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scazi Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Proszę o pomoc...moje 2 HDD podzielone na (po 4 partycje ) połączone są osobno i ustawione jako master....teraz robiłem format i tak mi dziwnie poukładał te dyski,....w każdym razie nie pokolei. Co zrobić żeby najpierw był C,D,E,F pierwszego dysku a potem G,H,I,J..drugiego... Jest na to rada...oczywiście przed formatem mogłem odłączyć jeden dysk i zrobić instalkę i potem podłączyć drugi...ale... Co zrobić Czy zmiana zworek na dysku na slave załatwi sprawę?? Proszę o radę.. R. Zakładając, że siedzisz na XP lub na czymś nowszym to nie powinno być z tym problemu. Wchodzisz w zarządzanie komputerem -> zarządzanie dyskami i klikając na poszczególne partycje PPM możesz im poprzydzielać praktycznie dowolne litery dysków. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...