BlackJack1 Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 (edytowane) Help!!! W RMMA zakładki chpiset, memeory, spd mam puste!! Mam P5N-E e4300 i Goodramy 2x1Gb 667MHz............ Pracuja w dualu. W CPU-Z są widoczne w zakładce: memory. Nic nie jest podkręcone. Win XP chodzi stabilnie. Testowalem pamieci programem Memtest 86 v.3.2 pod DOS i nie było żadnych błędów. Bios widzi pamięci. Są na płycie w czarnych slotach. Co to może byc...?????? PS. Prosze o podanie linków gdzie mogę pobrać programy do testowania systemu (CPU i mem) po OC. Szukałem Google Otrhos'a i innych ale bezskutecznie. Pozdrawiam, BJ Edytowane 24 Lutego 2007 przez BlackJack1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Co do pierwszego to Ci nie pomoge bo nie uzywalem rmma i nie wiem jak bardzo pogiety jest ten program a orthos i inne :arrow: Uzyj google prawidlowo, dobrze? SP2004 Orthos znalezione. Inne? Coz... SiSandra, Everest, sPI... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...