Pietrucha18 Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 (edytowane) witam Byłem użytkownikiem Pronetu ( http://pronet.lublin.pl ) i został mi router linksys WRT54GC czy jest możliwość "podłączeniowa " przez siecióke neostrady :mur: .( i jak ) ja to widziałem tak : neostrada -->komp (ubuntu)-->sieciówka -->router-->siecióka -->komp win XP \ \ wi-fi \ laptop 1. laptop wi-fi , sieciówka win XP 2. komp sieciówka win XP 3. komp sieciówka ubuntu (neostrada) modem adsl speedtuch 330 jeżeli było,(to znajde)lub nie. :unsure: Edytowane 24 Lutego 2007 przez Pietrucha18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 lepij kup modem z funkcja transparent bidge i podlacz go bezposrednio do routera z modemow polecam cellpipe lub siemensa (w ktoryms z ostatnich postow znajdziesz do niego linka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 przyłączę się do pytania :] tylko w moim przypadku będzie to 2xkomp + xbox360 z tego co się orientuję to będzie mi potrzebny Linksys WRT54GL (jaki najlepsze rev.??) Router Cellpipe (może ktoś podać dokładny model) i powiedźcie mi po co właściwie potrzebny jest cellpipe?? (nie znam się jeszcze na tym ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 (edytowane) cellpipe to modem na allegro wystepuja 2 modele 20agx i 50as oba sie nadaja Edytowane 26 Lutego 2007 przez HiPhO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 cellpipe to modem na allegro wystepuja 2 modele 20agx i 50as oba sie nadaja w ogóle można kupić te modemy w sklepie?? czy jedynie używki z allegro zostają?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 chyba tylko z allegro kiedys dawali je do neo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 a nie ma jakiegoś zamiennika :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 siemens - tez z allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrucha18 Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 siemens - tez z allegrokupiłem ten modem z Allegro i nie chodzi palą sie diody Power, SYNC ,10 base t, wsystkie na zielono i za nic nie mogę sie połączyć ciągle błąd 678 :mur: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...p;hl=XpressLink i nie mam płyty żeby spróbować tak jak jest tam to rozwiązane pomocy :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...