piotrjancy Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 (edytowane) Witam, mam zamiar zakupić tego lapa co w temacie nie jest to tania maszynka z tego co widzę ale innej jak na razie nie znalazłem co by mi pasowała. Głównie laptop będzie służył do grafiki 2d i 3d (PhotoShop, Corel, 3D MAX, ArchiCad, itp) no i od czasu do czasu bym sobie pograł, poszukałem na forum o nim informacji - wychodzi na to że ma kopa jeśli mowa o gry, a jak on się będzie sprawował w nowych tytułach typu. STALKER, NWN2 i nieco starszych Carbon, SC:DA, Gothic, Oblivion i inne tego tupu ??? http://sklep.vobis.pl/oferta/notebooki/tft..._100gb_dvd.aspx Edytowane 24 Lutego 2007 przez piotrjancy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Fajny ale za niewiele wiecej mozesz dostac cos o wiele lepszego http://www.camino.pl/opis.php3?ID=22680 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Tak ale ja swojego lapa dostane za ~4k :P tylko ten wchodził w grę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Jak za 4 kola to spoko. Gierki pojda bez problemu na wysokich detalach oprocz Obliviona. Stalkera jeszcze nie ma wiec nie powiem jak chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poznaniak Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Za 4k w ogóle bym się nie zastanawiał - brać z zamkniętymi oczami... Pozdrawiam Poznaniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisolo Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Tak ale ja swojego lapa dostane za ~4k :P tylko ten wchodził w grę. Jesli można zapytać, to gdzie można go dostać za tyle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaj007 Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Wada to bardzo refleksyjna matryca. Co do CAD-a 3D to zachęcam do dokładania do profesjonalnych grafik pomaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...