Mleczyk Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 Siema wszyskim :lol: Posiadam płyte głowna Abita KG7R i procka Athalon Xp 2100 , i mam pytanko na ile moge go podkręcić ale chodzi mi tylko przez magistrale,jakie wtedy ustawić V core, i jakie V pamięci ? z góry thanx za odpowiedź narqa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 Ja sie nie znam ale co 10mhz z FSB trzeba doda 0,x do vcore Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 fsb zmieniaj co 2 masz chyba ustawione na 133. V Core narazie daj na standard. Puźniej obniz i stopniowo zwiększaj. zobacz jak się będzie zachowywał. Acha musisz miec bardzo dobre chłodzenie!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mleczyk Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 Narazie chodzi mi na 13x139 i V core 1.80 a DDR na 2.67 temperaturka narazie koło 45-55C juz dalej niekręce jak bede miał WC to se dalej pokręce :-) ,myślałem żeby odblokować mnożnik ale słyszałem ze w tych Athlonach XP2100 to bardzo cięzko sie to robi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...