Skocz do zawartości
Ender1972

Warto To Kupić ?

Rekomendowane odpowiedzi

SławekLukas napisał(a):

Polata toto z pół roku ? Inne propozycje w tej cenie o porównywalnej wydajności ?

A czy polata to nie wiem :]

nieco taniej możesz nabyć r300 z mojego siga - ale nie narzucam się ;]

serwal4 napisał(a):

Sam przesiadłem się z ps 2.0 na ps 3.0 i nawet takie gta sa

sa ? a to aby na pewno ma sm3 ? Edytowane przez 7600gs

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie koniecznie - bo w tej karcie 256 Mb akurat nic nie daje (a zaczyna dawać cokolwiek od poziomu 73gt galaxy 500/1400) a dodatkowo możesz trafić na memki 5 ns o podkręcalności żadnej i wtedy mój leżący i czekający na kupca z przejściówką i fajnym/cichym chłodzeniem 9500 pro skopie mu d00pę, że sie nie pozbiera za 170+koszty wysyłki ;]

kojeczny napisał(a):

ta XFX to polecam ode mnie gwara do sierpnia. :D co do memek 4 ns hynixa i całkiem fajnie działają i poza tym nie sądze żeby Twój 9500pro skopał 6600. Różnica epok... dalej... od 6600gt różni się tylko napięciem GPU, więc karta ma spory potencjał do OC.

czytaj ze zrozumieneim koleś

napisałem JEŚLI ma 5 ns badziewne memki to do mojego 9500 pro nie ma żadnego startu 372/310 stabilne ZAWSZE

6600 różni się od 6600 gt TYLKO napięciem gpu - ciekawa teoria - a pamięci to pies ?

to ile te magiczne 4 ns memki lecą 1200 ? a naprawde ?

stoczyłem już wiele takich potyczek na słowa - już mi sie nie chce 8-] nic więcej nie dodam

Edytowane przez 7600gs

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta XFX to polecam ode mnie gwara do sierpnia. :D co do memek 4 ns hynixa i całkiem fajnie działają i poza tym nie sądze żeby Twój 9500pro skopał 6600. Różnica epok... dalej... od 6600gt różni się tylko napięciem GPU, więc karta ma spory potencjał do OC.

Edytowane przez kojeczny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi