S_Works Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 W Rybniku w Realu jest sklep sieci Vobis czasem tam zagladam bo miewaja na polce to co inni na zamowienie , i zawsze mam ucieche z "fachowosci" personelu. Pewna kolezanka chcaca kupic kompa poprosila mnie o pomoc wiec poszedlem z nia do kilku sklepow wypytac o oferty. Chcialem Athlona 1,7 na jakiejs perspektywicznej plycie a w Vobisie wszystko bylo jeszcze na KT266 w roznych mutacjach (z VGA itp) Kierownik ktory mnie obslugiwal (ale zaszczyt mnie kopnal hehe) zirytowal sie w koncu ze mi sie prawie nic w ich ofercie nie podoba i spytal po co mi takie wymyslne rzeczy. Wiec tlumacze mu ze chodzi o mozliwosci rozbudowy itp. A ten palnal ze zupelnie niepotrzebnie sie tym martwie bo juz niedlugo wchodza komputery kwantowe i temat rozbudowy bedzie nieaktualny. Musze przyznac ze troche mnie zabil tym textem. I tu moja prosba o pomoc - co takiemu powiedziec zeby bylo kulturalnie ale zeby mu w piety poszlo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 a bym mu powiedzial: "Czy to bedzie jakis szczegolny rodzaj kwantu ??? :D " a swoja droga loooool btw co ma "kwant" do mozliwosci rozbudowy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 (...) btw co ma "kwant" do mozliwosci rozbudowy ?? tyle samo co piernik do wiatraka i dobry komputer do Vobisowego zestawu :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 nabijacie sie z supermarketów, a spojrzcie jaka oferte ma sklep typowo komputerowy, forumowicze z katowic na pewno kojarza firme monel :wink: spojrzcie na "model" plyty glownej, jak sie zawodowo nabija klientow w butelke :lol: :lol: i te ceny - 999zl za P4 3.3ghz buhahaha monell, jaaaaa? od kiedy pamiętam zawsze ludzi w chooja robili :wink: ale musze ci powiedzieć, że właściciel (tzw "modzel") nie wychodzi na interesie żle, klientów ma sporo i również spory zysk - mieszkam niedaleko tego frajera i widzę jakimi furkami się buja :evil: a co doo ferty z multimedia markt -> zauważyliście jak opisali tego gf4 :lol: gf4 mx44 osejakaś nowość 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 wy tu tak jezdzicie po Vobisie a ja takie cos w reklamowce znalazlem widac nawet Vobis czasami robi lepsze zestawy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Zestawik niezły, ale ta cena :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 niezle ale cos za tanio nie qmam :|niezle ale cos za tanio nie qmam Te ceny są bez watu, dlatego tak tanio. yyyyyyy to ja pisalem a nie zaden pshem - kurde naucz sie cytowac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 (...) yyyyyyy to ja pisalem a nie zaden pshem - kurde naucz sie cytowac :D patrzac na twoja date przylaczenia powiem najwyzszy czas nauczyc sie poprawnie cytowac :wink: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 (...) yyyyyyy to ja pisalem a nie zaden pshem - kurde naucz sie cytowac :D patrzac na twoja date przylaczenia powiem najwyzszy czas nauczyc sie poprawnie cytowac :wink: :Pspadaj :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Taa, superhipermegamarkety rulez :D Kumpel sobie kupił P4 2,4GHz z GF2Ti ;) Ale najlepsze jest to, że kompy mają plomby, więc jak coś chcesz wymienić to tylko w sklepie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...