kretu Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Podsumowanie : Ilość udzielonych odpowiedzi : 11 poprawnych : 6 błędnych : 5 Dwa to nie były strzały. ale i tak sie ciesze bo z polskiego to ja słabiutki jestem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 3 poprawne ( to nie były strzały ) a reszta strzały i nie trafione ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 a ja strzelałem i ustrzeliłem: Podsumowanie : Ilość udzielonych odpowiedzi : 11 poprawnych : 5 błędnych : 6 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.R.E.G Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Podsumowanie : Ilość udzielonych odpowiedzi : 11 poprawnych : 5 błędnych : 6 Na trzecie i piąte wiedziałem, reszta to strzały z których 3 okazały się trafne. :D W większości to nawet nie wiedziałem że takie słowa istnieją, no ale ostatni raz polski miałem w 2002r :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 11na 11 , chyba powinienem czesciej grac w totka :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 11na 11 , chyba powinienem czesciej grac w totka :twisted:masz screnna? nie uwierze :wink: :zonk: :legal: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 (edytowane) 11/11 co to za problem nauczyć się mówić po polski ;) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Klikasz to na własną odpowiedzialność, nie klikaj jeśli jeszcze nie rozwiązałeś testu » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « No dobra w dwóch przypadkach strzelałem, ale znam większość tych słów, w końcu człowiek ma wyższe wykształcenie B-) Edytowane 26 Lutego 2007 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 No widzę, że tu sami poloniści :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Imo to raczej zapożyczenia z obcych języków... jechałem zawsze na 2 z polskiego i mój wynik to 6, ale raczej dlatego, że znam podstawy obcych języków to można było się niektórych określeń domyślić... Jak dla mnie ten test jest źle zatytułowany, powinno być coś w stylu "znajomość zapożyczeń ..." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 8 odpowiedzi dobrych na 8 udzielonych. Trzy pytania ominęłam, bo nie chciałam "strzelać". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Podsumowanie : Ilość udzielonych odpowiedzi : 11 poprawnych : 8 błędnych : 3 100% tych slow nie znam:P Wszystko strzelalem , nieźle co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 8 odpowiedzi dobrych na 8 udzielonych. Trzy pytania ominęłam, bo nie chciałam "strzelać". Wiem dlaczego ale nie powiem i się domyślam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Mnie się nawet tego niechciało rozwiązywać :blink: Żadnego z tych prostych słówek nie znam :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 9, a w kazdej chwili jestem w stanie wkleic tutaj screena z 11/11 . Litosci Panowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Wiem dlaczego ale nie powiem i się domyślam :wink:Dlaczego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Znałem tylko "diureza" od wazopresyny(hormon antydiuretyczny) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 9 dobrze, bez strzelania na oslep. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 4 pkt :blink: jestem w szoku :blink: i tak nigdy nie byłem orłem z PL :D only mat :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Znałem tylko "diureza" od wazopresyny(hormon antydiuretyczny)tak samo ;] a ogólnie to 3/11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Podsumowanie : Ilość udzielonych odpowiedzi : 11 poprawnych : 6 błędnych : 5 ujdzie w tłoku :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 (edytowane) Podsumowanie : Ilość udzielonych odpowiedzi : 11 poprawnych : 1 błędnych : 10 Nie znałem ani jednego słowa, ten jeden punkt to strzał, ale mam dopiero 16 na karku to i tak dobrze ;) Drugie podejście, przeczytałem dokładniej i kilku odp się domyśliłem: Podsumowanie : Ilość udzielonych odpowiedzi : 11 poprawnych : 6 błędnych : 5 Edytowane 4 Marca 2007 przez NeoMagNeT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Podsumowanie : Ilość udzielonych odpowiedzi : 11 poprawnych : 5 błędnych : 6 A ja myślałem, że polski nie jest mi obcy :D ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 oO az 7 poprawnych :) Podsumowanie : Ilość udzielonych odpowiedzi : 11 poprawnych : 7 błędnych : 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Ilość udzielonych odpowiedzi : 11 poprawnych : 6 błędnych : 5 4 wiedziałem a resztę strzeliłem :lol2: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...