sochacki Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Mam IBM thinkpad t40p. Ostatnio zrobiłem eksperyment - wyłączyłem alarmy jak się kończy bateria. Po tym jak system pokazał że zostało 6%, komputer działał jeszcze przez ok pół godziny. Normalnie do tych 6% działał ok półtorej godziny. 30 minut to raczej nie jest 6% z 90 minut, prawda? Czyli de facto czas pracy na baterii jest ok 2 godzin, czyli miernik energii zarówno windowsowski jak i IBMAccess, myli się i to znacznie. Czy można coś na to poradzić? v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 zerknij tu: http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3537 wprawdzie dotyczy to asusow ale wyglada ze masz podobny problem. Sprawdz wera level baterii (na przklad programem nhc) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...