yuucOm Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Badziewnie mi to chodzi :lol:. na aax4 afx 4 no shadows i med high to mam spadki do 13 fps i najgorsze jest to ze fpsy utrzymuja sie na poziomie 18-25 fps a najczesciej widze 21 :lol:. Nie da sie tak grać. Co najgorsze po wyłaczeniu aa i af praktycznie nie ma wzrostu fpsów... Naprawde fajnie sie gra ale silnik z pupy chyba wyjeli :E. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Badziewnie mi to chodzi :lol:. na aax4 afx 4 no shadows i med high to mam spadki do 13 fps i najgorsze jest to ze fpsy utrzymuja sie na poziomie 18-25 fps a najczesciej widze 21 :lol:. Nie da sie tak grać. Co najgorsze po wyłaczeniu aa i af praktycznie nie ma wzrostu fpsów... Naprawde fajnie sie gra ale silnik z pupy chyba wyjeli :E.Nie rozumiem o co ci chodzi - przecież "21 fps to płynnie.... i ogólnie śmiga, że joł" ;) Mimo, że gra ma skopany na maxa engine to i tak potestuje jak tylko grafa wróci z naprawy/wymiany. Choć te screeny z przedpotopową grafą i 21 fps potrafią zniechęcić.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Trzeba grać na LOW, ja tak gram i gierka chodzi zadowalająco. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Powiem tak. Gra jest naprawde fajna (mi sie wczesniejsze spidery tez podobały). Nie spodziewałem sie w 3 takiej swobody. Ale grafa (nawet na full) jest średnia a chodzi jak syf ale chyba da sie grać. Szkoda ze nie chciało sie poświecić troche czasu na optymalizacje :?. W sumie i tak warto spróbować a dla fanów pająka to pozycja obowiązkowa ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Powiedzcie mi w jakis spsob jest powiekszany pasek "zycia" ?? Chodzi mi o to czy on sie powieksza automatycznie czy recznie trzeba cos zrobic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Eeee ja mam 60% gry i nie mialem okazji go jeszcze zwiekszyć, wydaje mi się ze nie mozna w ogole. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmzeJ Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Małe pytanie do was panowie. Może to i głupie ale co trzeba wcisnąć jak się nad głowami przeciwników pojawiają żółte pięści albo niebieskie ? Mam tą misje co muszę bombę wyrzucić w morze i pojawiają się anarchiści i za cholery nie mogę sobie dać z nimi rady. Pomóżcie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seriel Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 (edytowane) Małe pytanie do was panowie. Może to i głupie ale co trzeba wcisnąć jak się nad głowami przeciwników pojawiają żółte pięści albo niebieskie ? Mam tą misje co muszę bombę wyrzucić w morze i pojawiają się anarchiści i za cholery nie mogę sobie dać z nimi rady. Pomóżcie. :) Na samo pytanie nie odpowiem ale... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Najlepiej sklep pierw tych z bronia ( chyba 2 takich jest ) Reszte po prostu przeciagaj przez linke.Stan na dachu budynku i przyciagaj ich linka do sciany,zejdz na dol i combo+wizyta na nastepnym dachu.Wazne bys nie stal na pierwszym budynku ale na tym ktory znajduje sie dalej od morza.Gdy przyciagasz ich linka to chwile zajmuje im podniesienie sie z gleby,wtedy wlasnie combo i na daszek.Dzieki wizycie na dalszym budynku sprawisz ze oni beda rozdzieleni a nie w grupie.Do tego sa na tyle "naiwni" by stac lub biegac przy samych scianach, dzieki czemu latwo ich klepac.Takim sposobem nie stracisz nawet 1% zycia. Edytowane 4 Maja 2007 przez Seriel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 oO Jak wy tutoriale przechodzicie? Te pięści były wytlumaczone :lol:. Kiedy pojawia się ten znak nad głową wroga to wciskasz "Q" (czyli zwalniasz czas) i w ten sposób spider robi uniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmzeJ Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 (edytowane) Dzięki za info. Co do tłumaczenia ciosów nie bardzo czaje Ang ale jakoś sobie poradziłem. Problem nowy się pojawił jak trzeba z MJ polatać i kurde nie wiem co źle robie (za wolno latam ?) za każdym razem zdążyć nie mogę by wlecieć na samą górę wieżowca i klapa. Trudna nawet ta gra powiem. :wink: Edytowane 4 Maja 2007 przez EmzeJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 a jak jest taka "misja" ze spradasz z wysoka i musisz przez kolka przelatywac. Jak tam sterowac ? umiem tylko spadac szybciej/wolniej i sie obracac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Badziewnie mi to chodzi :lol:. na aax4 afx 4 no shadows i med high to mam spadki do 13 fps i najgorsze jest to ze fpsy utrzymuja sie na poziomie 18-25 fps a najczesciej widze 21 :lol:. Nie da sie tak grać. Co najgorsze po wyłaczeniu aa i af praktycznie nie ma wzrostu fpsów... Naprawde fajnie sie gra ale silnik z pupy chyba wyjeli :E.Szczerze ? Chyba najgłupszy post jaki napisałem :lol:. Pobawiłem sie z ustawieniami (w sumie mi to 10 sec zajeło) i gram na: 1024x768 aax4 afx4 | fullscreen effect on | city detail na low i dalej na high. Chodzi zadowalajaco (20-30 fps) ofc bez aa gra wyglada jak syf ;p. Ogolnie oderwać sie nie mogłem na 4h. Gra syci i wciaga ;00. Tak jak ktos napisał animacja Pajaka rzadzi (takie smukłe ruchy na sieci ;p). Imo trza zagrać na 100%. Po prostu w tej grze sie można zakochać ale od 2,3 wejrzenia :P a jak jest taka "misja" ze spradasz z wysoka i musisz przez kolka przelatywac. Jak tam sterowac ? umiem tylko spadac szybciej/wolniej i sie obracacMusisz machać sie w przów i w tył. Na analogu to gałkie sie trzyma gdzies tak miedzy 3/4 a 1/2 odchylenia do pionu i wtedy dobrze leci :). Potrenuj a bedzie git. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 ...fiu fiu... kolejny pojedynek z boss'em i pomimo poziomu trudności, muszę dodać, że irytującego, rozgrywka i prowadzenie gry daje mi wiele przyjemności. Tym bardziej, że wygląda rewelacyjnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Może ktoś nagrać filmik w miare dobrej jakości? (xvid a nie wmv)Ponawiam pytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 (edytowane) Ponawiam pytanie.Teoretycznie ja moge ;]. Niestety bez dźwieku bo coś fraps mi wali. Tylko do ilu mega chcesz albo jaki czas gry ? ;p. Ciezko bedziedzie bo mi gałka od analoga odpadła i L1 wypadł ;]. Ale da sie na klawie tez grac :P. Frapsem? Przecież nie da się grać jak fraps w tle nagrywa, bo fps'y spadają łeb na szyję ;).Da sie ;p. Np jak masz 2 kompy to nie problem. Ja i tak na 1 nagram ;p. Edytowane 5 Maja 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Frapsem? Przecież nie da się grać jak fraps w tle nagrywa, bo fps'y spadają łeb na szyję ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 (edytowane) VIDEO2 VIDEO3 To na razie musi Ci wystarczyć, bo nikt raczej Ci nie nagra :D .(Brak servera, czasu i tak dalej :P) Edytowane 5 Maja 2007 przez 4rch0n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Ma ktos moze save'a po mosji "Mad Bomber part 3" bo ta misja mnie bardzo irytuje i nie moge jej przejsc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 No gierka wciaga. :D Powaznie zastanawiam sie czy nie kupic do niej pada od x0. Tylko czy starycz mi przyciskow? ^_^ Wyzwanie predkosci? B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 No gierka wciaga. :D Powaznie zastanawiam sie czy nie kupic do niej pada od x0. Tylko czy starycz mi przyciskow? ^_^Od xklocka ssa zdeka (taka moja opinia wiec nie bic ;]). Chciałem kupic chillstrema bo nie wyglada na przebajerzonego ale jest w pyte mały. Na klawie i myszcze szkoda mi grac (szkoda myszki i przycisku od kółka). Imo na padzie łątwiej sie gra. Niestety mi pad pał (gałka odleciała i l1 :lol:). Ja po 6h gry mam 3% done :lol:. Gra wciaga jak, ........ jak wir ;0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Witam, mam spory problem z uruchomieniem tej gry, otoz gdy klikam na ikonkę już pokazuje się czarny ekran, że niby gra się uruchamia, a tu nagle pokazuje się raport o błędach... :blink: Przeinstalowywałem grę, ale dalej nie działa. Prosze o pomoc, z góry dzieki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 8h gry i czarny strój(50% gry) hmm... coś za szybko mi to idzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 4rch0n Coz, ja mam czarnego na 47% [; I trzeba przyznac ze jest troche szybsz [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qjin Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 8h gry i czarny strój(50% gry) hmm... coś za szybko mi to idzie :DZwykły czas. Ja całą grę (tzn. warstwę fabularną) przeszedłem w ponad 11 godzin (mialem ponad 60%), ale nie bawiłem sie w wyscigi czy poboczne misje (wykonalem tylko część). Jak dla mnie, za mało Venoma (uwielbiam ta postac ^^, a tutaj w tej grze coś duży miesien piwny ma). :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmzeJ Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 "Mad Bomber part 5" - Odnośnie tej misji nie wiem co jest pozostałe 4 bez gadki przeszedłem za pierwszym razem a tej za cholerę nie mogę już chyba z 20 raz. Chodzi o rozbrajanie bomb w tamtych wcześniejszych odkręcanie śrubek zajmowało kilak sekund tu przez dwie minuty nie mogę 2 odkręcić. Mam za wolne palce czy co nie nadążam ciągle klikać w strzałki i jest BOOM. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Myszka. Uzyj myszki :twisted: Mnie szlag trafial. W sumie co druga misja mnie doprowadza do rzucania miesem. Calkiem masochistyczna gra :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmzeJ Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Mnie to samo cały czas wyklinałem aż w końcu rzuciłem klawiaturą o biurko i wyszedłem z pokoju tak mnie to wkurzyło. Spróbuje myszką dzięki za poradę. A od 20 prób rozbrojenia bomby tak mnie ręka boli że ch.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qjin Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 (edytowane) Gra ma akurat to do siebie, że często trzeba powtarzać te same sekwencje. Jezuniu, ileż ja się "nadernerwowałem", gdy zamiast 1 wcisnąłem 4 i musiałem zaczynać od nowa. I tak czasem nawet do 10 razy musialem to powtarzać, bo w innym momencie nie zdazylem nacisnac danego przycisku lub cosik pomyliłem. Przez tą grą mozna popsuc sobie nerwy. Ale to wielokrotne powtarzania etapów jakoś nie odrzuca od gry. :-P Edytowane 5 Maja 2007 przez qjin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Ja gram na padzie Logitech Dualaction, gierka posysa aż miło. Jakoś nie wyobrażam sobie granie w Spidera na klawie ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qjin Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Ja gram na padzie Logitech Dualaction, gierka posysa aż miło. Jakoś nie wyobrażam sobie granie w Spidera na klawie ;).Ja używam Saiteka P880 i pyka sie bardzo dobrze. Lecz byłem zmuszony użyć klawy kilka razy (czasami przy bombach i przy pociagu), ponieważ oznaczenia 1-4 mialem na padzie pomieszane (np. zamiast 1 musialem ciskac 4;]) i od czasu do czasu mi sie myliło. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...