Fonzi Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 ja mam 54% i 12h grania. czarny pająk ma nowe combosy i atak furii. trochę trudna ta gra strasznie się męczę z bossami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 (edytowane) To jestesmy w tym samym miejscu qqrydza [;. Ten poscig za scorpionem byl dobry, chodzi mi o to jak rzucal w nas samochodami. OK dorwalem czarny stroj i musze powiedziec ze nic specjalnego, niby jest furia itp ale ogolnie nie widze duzej roznicy, myslalem ze spider bedzie mial powera po tej przemianie a tutaj klapa. Misje jakies trudniejsze sie zrobily, boss za bossem, trzeba sie troche napocic. Edytowane 30 Kwietnia 2007 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Pewnie się uśmiejecie... przyjrzałem się statystykom i mam 29% gry a siedzę w niej już 10 i 1/2 godziny. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Czyli jest super gierka jest długa i wicągająca, nawet jak wątek główny jest krótki to latanie po mieście musi być fajne skoro qqrydza ma 29% po 10 i 1/2 godziny. A ja jeszcze długo nie będę miał tej gierki:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Powiem tyle eee lipa ;) - moja opinia . Miłej gry życzę fanom tej serii . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonzi Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Jak dla mnie gra robi się za trudna. W kanałach pokonałem Huntera myślałem że koniec a tu drugi raz to samo tylko jeszcze trudniej bo jaszczury biegają w koło. Nie dam rady tego przejść chyba odinstaluję. Nie na moje nerwy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 No to było nawet trudne, ale pociesze cie i musze powiedzieć, że druga faza walki z Hunterem to dopiero początek :lol: Potem czeka cie jeszcze jeden boss. Ale ogolnie Hunter nie jest trudny, przeszedlem go za 2 razem. Ja przyjąłem taką taktyke: Kiedy mam pełny pasek "slow motion" to podbiegam do niego, nawalam go ile wlezie (przy okazi tych jaszczurów tez), potem odskakuje i uciekam od nich, gdy juz mi sie pasek znow zaladuje to podbiegam do niego i go trzaskam i tak w kółko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w-u-j-e-k Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Mam pytanko : Gracie w wersje na PC ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 (edytowane) Na jakich detalach gracie na swoich maszynkach i ile fps macie? Pioorek ja się dziwię, przecież masz dobrą maszynkę, no to mamy kolejną grę z poronionym silnikiem. Edytowane 1 Maja 2007 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 1024x768, AAx2, Fullscreen effects on, detale miasta i czegos tam jeszcze na low i dziala calkiem dobrze. Miejscami sa spadki (jakas fabryka w ktorej wszystko sie palilo) ale ogolnie to powyzej 30 fps. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Ale ten picusiowaty Hunter dał mi popalić... uff... ale za to walka ze zmutowanym Lizard'em to już czysta przyjemność. Bardzo efektowna walka w pięknej lokacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 1024x768, AAx2, Fullscreen effects on, detale miasta i czegos tam jeszcze na low i dziala calkiem dobrze. Miejscami sa spadki (jakas fabryka w ktorej wszystko sie palilo) ale ogolnie to powyzej 30 fps. No już myślałem że wszystko masz na High ,bo inaczej bym ciebie wyśmiał. ;) U mnie z wszystkim na High spadki są i to do 23 FPS.Ale oczywiście nie zawsze. Screenów nie podaje ,bo każdy widział. Graficzka na poziomie ,ale nie na takie wymagania. IMO taki 7600 u Piórka powinien normalnie uciągnąć. Co do grywalności ? Muszę dłużej pograć ,aby to stwierdzić, bo grałem parę minut i udało mi się wykonać parę kombosów. Nie wiem nawet jeszcze jak sieć wypuszczać ;) Jak wrócę z roboty to zabiorę się za granie. Od czasu RE4 ta gra wydaję się być drugą w tym roku co mnie nie znudzi po godzinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w-u-j-e-k Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Kiedy wychodzi wersja na PS 3 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 (edytowane) Dobra wrzucę jednak parę screenów. Najmniejszy FPS jaki zauważyłem to jak na razie 19 FPS. Spadki są jednak dość częste. P.S oczywiście bez AA. Z AA to mam 17 FPS :| EDIT Muszę przyznać że woda wygląda nieźle ,i ogrom miasta robi wrażenie: Na razie poskakałem sobie i zaraz biorę się za granie. Edytowane 2 Maja 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmzeJ Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Jak się obetnie detale to można grać. Aż tak tragicznych spadków niema jak w TDU albo w G3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 (edytowane) No więc install, włączyłem max detale dla 1024/768 i gra się strasznie tnie :lol: nie wiedzieć czemu. Poza tym spadki fps występują nieziemskie, czasem do 10 nawet spadnie w pomieszczeniach. Za optymalizację silnika, a raczej jej brak wielki lol. BTW 30 fps to jest max? Wyłączyłem w opcjach v-sync i dalej mam 30 fps o_O. Edytowane 2 Maja 2007 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 To jest max.. Ja zjechałem z detalami na medium i włączyłem AAx4 ,bo IMO bez AA gra wygląda co najmniej średnio... Gra się całkiem komfortowo do czasu aż doszedłem do Huntera i tu już zaczęły się schody :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 (edytowane) Gierka jest przednia IMHO, ja nie jestem fanem Spider Mana, ale poprostu nie idzie się od gierki oderwać, wciąga ostro, a pojutrze matuyra z polaka xD. Na psx grałem też w Spidera. Naprawdę pomimo skopanego engine'u na maxa gra się przewspaniale. Świetne combosy, klimat, grafika nie jest najgorsza, ale zachwytu nie wywołuje. I te wymagania z kosmosu, czasem na filmikach spadają fps, no filmiki są na engine gry. Ten 1 filmik wprowadzający mi tnie jakoś :| Statek się zatrzymuje jakby coś ścięło, później lekka ścinka i ten gość gada. EDIT SRY za niezwięzłość ale jestem troszkę po %. CarsonPoland audio jest IMHO dobre, nie ma się o co czepiać, z grafą gorzej, raczej przeciętniak naszpikowany świecidełkami, blur jak cholera, fabuła jak to fabuła, przynieś, wynieś, pozamiataj, uratuj. Typowo amerykańska gierka, ale grywalnaaa :). Najlepsze są te jazdy jak fraps pokazuje 20 fps niezależnie od tego, czy detale low czy max, fps lubią sobie pospadać z byle powodu. Z 20 fps'ami to w drzwi nie da się trafić jak dla mnie. A to, że max 30 fps, ta cała śmieszna optymalizacja, to się w głowie nie mieści. Jaja jak berety poprostu. Btw na 8600 i innych wynalazkach też fps lubi spaść? Edytowane 2 Maja 2007 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 (edytowane) panowie zapomnieliscie o czyms takim jak spoiler? jeszcze kilka postow i bede wiedzial jak wyglada fabula w calej rozciaglosci, a chcialem sie tylko dowiedziec jak sie gra prezentuje, audio/video i klimat Edytowane 2 Maja 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 (edytowane) Gierka jest bardzo grywalna, misje sa ciekawe, do tego te qucik time eventsy czy jak to sie nazywa [;. W polowie gry można sie zniechęcić bo bossowie dają popalić ale źle nie jest, wg. mnie ultimate spider man byl juz trudniejszy. Jakie jest wasze ulubione combo? Ja lubie podskoczyc w gore, przyciagnac do siebie delikwenta w powietrzu i trzaskac go aż razem nie opadniemy. Całkiem skuteczne [; Edytowane 2 Maja 2007 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Może ktoś nagrać filmik w miare dobrej jakości? (xvid a nie wmv) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 panowie zapomnieliscie o czyms takim jak spoiler? jeszcze kilka postow i bede wiedzial jak wyglada fabula w calej rozciaglosci, a chcialem sie tylko dowiedziec jak sie gra prezentuje, audio/video i klimato czym Ty gadasz? Bo napisali jacy sa bossowie? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seriel Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Gra sie swietnie.Wszystko wlaczone na full i gra sie dosc komfortowo.Nie czuje przyciec i spadkow fps-moze po prostu ich nie dostrzegam :) Swietne comba,fajny freeride :), muzyka bardzo mi sie podoba rowniez :) Screenow nie pokazuje bo jest ich juz wystarczajaco duzo :) Moze mi ktos w spoilerze podac jak pokonac new goblina?Mecze sie z nim juz 4 godziny i nic...Naciskam guziczki ktore trzeba ale on i tak mnie leje ( slychac dzwiek jak przed pojawieniem sie ikonki guzika ktory trzeba wcisnac, jednak nie pokazuje sie zaden obrazek a NG mnie leje ). Ktos ma pomysl co zrobic :)? Niech tylko nikt mi nie mowi ze zdradzam fabule gry :) Kazdy wiedzial ze NG bedzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmzeJ Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Niema co gra jest naprawdę super. Po kilku godzinnej zabawie aż żal ją wyłączać. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 (edytowane) Ja przelazłem Huntera a tu następny :| Ludzie w końcu jakaś gra ,która sprawia trudności. Na razie daje sobie spokój ,bo 3.5 h grania to i tak dużo jak dla mnie. Gra niesamowicie wciąga. Dawno co tak nie przykuło mojej uwagi... dziewczyna mnie opiernicza ,że wole jakiegoś łażącego po blokach pająka. Po prostu zapomniałem o świecie na te parę godzin :P Seriel na tym konfigu to chyba nie ma prawa Ci zwalniać . ;) Edytowane 3 Maja 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seriel Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Devil - Naczytalem sie o problemach z optymalizacja wiec mialem troszke watpliwosci :) New Goblin naprawde daje mi w kosc...Moze to wina tego, iz uzywam combosow na "oko" i ograniczam sie do shifta,Q i WSAD Najbadziej podoba mi sie freeride a raczej freefly ;) Chwila przerwy i wracamy do gry bo wciaga jak bagno :) Maly zoom pajaczka :) : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Ej wiecie może czy te airtricki to się ograniczają do wystrzelenia dwóch pajęczynek naraz, czy ja coś źle robię? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Jak spadasz to wciskasz dwa razy control i potem spacje i jakies inne przyciski (lewy przycisk myszki czy prawy, nie pamietam) - wejdz w opcje tam masz wszystkie combosy wytlumaczone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...