Kinslayer Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 to ilosc klatek na sekunde, zeby miec plynnie powinno byc 26klatek najmniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 (edytowane) czemu nic pozatym? :sad: I CO TO JEST FPS??? :( Niestety ta karta jest słaba troche ;) ale spróbować możesz. A FPS to skrót od: Frames Per Second poczytaj na wikipedi o tym: Frames_per_second W skrócie jest to liczba klatek na sekunde. Aby ludzkie oko dany obraz widziało "płynnie" potrzebne są 24 klatki na sekundę czyli 24 fps (w grach to jest 30 fps ;p). Edytowane 13 Września 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreeStyle Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Thx za wytłumaczenie :D bo ja chce kupic komputer nowy w cenie 700-1200 zł i zeby mial dobra karte graficzna 1gb ramu 100gb pojemnosci na dysku i pixel shader 3.0 jednym slowem zeby działał na nim np. Spider-Man 3 masz jakies propozycje PLS HELP <_< a i jak zrobic AVATARA :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Thx za wytłumaczenie :D bo ja chce kupic komputer nowy w cenie 700-1200 zł i zeby mial dobra karte graficzna 1gb ramu 100gb pojemnosci na dysku i pixel shader 3.0 jednym slowem zeby działał na nim np. Spider-Man 3 masz jakies propozycje PLS HELP <_< a i jak zrobic AVATARA :) Nowy wiec nie wiesz wszyskiego ;). Najlepiej zadaj to pytanie zakładając temat w tym dziale: http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=59 A tak poza tym ja bym wział (bez monitora) pewnie sie zmiesci w 1200. Procek - e2140 Intela Ram - good ram 2GB 667 Grafa - geforce 8600gt Dysk - seagate 160gb Jaki komp dalej Ci w tym temacie nie odpowiem bo nie chce OT robić. Napisz temat w dziale Co kupić. Link podałem wyżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreeStyle Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 (edytowane) dzieki... :rolleyes: Hej.. bo niemoge uzyskac w tamtym dziale informacji... mam jedno pytanie :lol2: czy na tym kompie : LINK --> http://allegro.pl/item240228682_gladiator_..._dvd_raty_.html <-- LINK bedzie działał Spider-Man 3 i czy warta jest jego cena? i np. w spider-man 3 pisze w wymaganiach ze potrzeba Pixel Shader 3.0 a ten komp ^^ ma Pixel Shader 8.0 czy Pixel Shader 8.0 zastąpi Pixela Shader 3.0 ??? sorry za upierdliwe pytania :D :mrgreen: Edytowane 13 Września 2007 przez FreeStyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Przepros raczej za bycie newbie i poczytaj dzial Co kupic? i moze http://gph.benchmark.pl/ ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vitek Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Czy na Pixel Shader 2 bedzie działał Spider-Man 3... Pls Szybko odpowiedz ! ! ! PzDrO 3Mać SiĘ All :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POPO19701 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 (edytowane) Dla mnie ogolnie zapowiada sie swietnie, pewnie dlatego, ze jestem fanem pajaka. Mam nadzieje, ze nie zrobia specjalnej, dziecinnej wersji na PC (jak przy SM2). HEJ NIEWIESZ JAK TRZEBA PRZEJŚĆ NA SAMYM POCZĄTKU NA STATKU TRZEBA TAM UŻYĆ JAKIEŚ <,,Q" PROSZĘ O POMOC nie cytujemy obrazków Edytowane 14 Stycznia 2009 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Masz tutaj całą "solucje" do SP3: http://www.gamespot.com/features/6170316/index.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...