AMDFun Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Mam dwa serwery w sąsiednich budynkach z podłączonymi po 8 niezależnych kamer, odpowiednich dla każdego budynku. Każda kamera jest podłączona do karty dvr swojego serwera za pomocą kaba bnc. Teraz chcę połączyć ze sobą dwa serwery tak, aby na pierwszym z serwerów widoczny był obraz również z kamer drugiego (ale ma to działać tylko w jedną stronę). Między budynkami jest skrętka, która łączy oba budynki w sieć LAN. Mogę wykorzystać tylko te połączenie, bo kładzenie nowych kabli między budynkami nie wchodzi w rachubę. Można zastowować trójniki bnc rozdzielające sygnał i potem specjalne konwertery bnc->skrętka, tylko że wychodzi 8 połączeń. Mogę je puścić na jakiegoś switcha i potem podłączyć do lana. No i pojawia się problem z jego odbiorem. Jesli ktoś ma jakieś sugestie, pomysły itp to proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 zbyt wielkie kombinacje robisz kamery z jednego budynku niech zgrywaja wsio do plikow pliki te niech beda w katalogu dostepnym przez www na drugim serwerze rowniez posc httpd ze stronka, ktora badzie odtwarzac pliki z pierwszego sera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...