KAMILcom Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 (edytowane) Zapowiada sie następca Race the wtcc game tym razem z otwartymi bolidami w roli głównej. info: http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=31647 Edytowane 25 Lutego 2007 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 (edytowane) Hmm Simbin chyba jeszcze nie robił gier o formułach i innych "otwartych kołach"? Oby tylko było dużo wozów i tras. GTL miało ponad 90 wozów i 30 tras a RACE 1 miał 20 wozów i 10 tras. Ciekawe jak sobie poradzi konkurencja jest dość duża netKar Pro, rFactor, Drivers Republik i jeszcze kilka innych ale mniej dobrych. I tak spróbuję chociażby dla tych tras usytuowanych w miastach, dla grafiki no i trzeba sprawdzić jak się Formułami będzie jeździć. Edytowane 25 Lutego 2007 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Wow, ale czad. Simbin mnie zadziwia coraz bardziej. Czekamy na jakieś demko ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Hmm Simbin chyba jeszcze nie robił gier o formułach i innych "otwartych kołach"? Oby tylko było dużo wozów i tras. GTL miało ponad 90 wozów i 30 trasMylisz się, do GTL włącznie jest blisko 100 tras ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Mylisz się, do GTL włącznie jest blisko 100 tras ;)mówisz o tych lipnych konwersjach z innych gier ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 No na pewno wszystkie nie są lipne, większość, baa nawet duża większość jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk1982 Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Śmierdzi mi to polityką dużych wydawcow, lekko zmodyfikowany kotlet podawany co pare miesięcy. Mogliby się lepiej za GTL2 <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> i tam wrzucić np. fury z f1 '68 plus jakieś "naleśniki" w stylu toyoty 7 i dużo torów w wariantach z przed 30-40 lat (choćby jako opcja). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Śmierdzi mi to polityką dużych wydawcow, lekko zmodyfikowany kotlet podawany co pare miesięcy. Mogliby się lepiej za GTL2 <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> i tam wrzucić np. fury z f1 '68 plus jakieś "naleśniki" w stylu toyoty 7 i dużo torów w wariantach z przed 30-40 lat (choćby jako opcja). 99 zł za takiego Race to przegięcie... gdyby gra kosztowała 30zł to by było dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 99 zł za takiego Race to przegięcie... gdyby gra kosztowała 30zł to by było dobrze. najlepiej jak by za darmo rozdawali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 (edytowane) najlepiej jak by za darmo rozdawali taa ale śmieszne. Nie po prostu szkoda, że to bardziej przypomina dodatek do GTR2 niż pełną gre, a i tak na marginesie GTR2 kosztuje 30zł a ma wszystkiego więcej jak według Ciebie to jest ok to o nic nie pytam Edytowane 25 Lutego 2007 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Już nie raz pisałem, że lepiej jakby wydali jedną grę, a porządną, samochody od lat 50' do obecnych, od jednomiejscowych bolidów po hatchbacki. Zyskali by na tym prestiż taki jak zdobyło Gran Turismo na PS2 i mogli by odgrzewać kotleta ile tylko razy zechcą a wszyscy tylko bili by brawo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Już nie raz pisałem, że lepiej jakby wydali jedną grę, a porządną, samochody od lat 50' do obecnych, od jednomiejscowych bolidów po hatchbacki. Zyskali by na tym prestiż taki jak zdobyło Gran Turismo na PS2 i mogli by odgrzewać kotleta ile tylko razy zechcą a wszyscy tylko bili by brawo. To byłoby coś. Taka TOCA czyli wiele klas pojazdów no i co najważniejsze jedna gra czyli te same servery a to oznacza więcej ludzi do grania. Po Race 07 mogli by to wszystko połączyć w jedną gre mogli by nawet dać to samo co było w GTL, GTR2, RACE i RACE 07 ja i tak bym się cieszył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 najlepiej jak by za darmo rozdawaliA grales w GTR2?? Kosztuje wlasnie 30 zl i bije Race... Mi sie marza normalne wyscigi F1. Wydaje mi sie , ze daliby rade. A tego u nas praktycznie nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 A grales w GTR2?? Kosztuje wlasnie 30 zl i bije Race...:lol: Mi sie marza normalne wyscigi F1. Wydaje mi sie , ze daliby rade. A tego u nas praktycznie nie ma. masz fajne f1 '79 do rF, ostatnio pokazalo sie f1 x 2006 a takze w najblizszym czasie powinny sie pokazac kolejne 2 mody traktujace o f1. Ludwiczek => czemu tak biadolisz w tematach o simach? idz do TDU, bo ma duzo samochodow, duzy obszar jazdy. jak nei rozumiesz, ze symulator ma cos symulowac to bardzo mi przykro. wiesz czemu gtr2 kosztuje 29pln? bo cenega wladowala w niego SF i na legalnej PL wersji nie pojezdzisz w multi, bo nie zainstalujesz patcha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 (edytowane) Ludwiczek => czemu tak biadolisz w tematach o simach? idz do TDU, bo ma duzo samochodow, duzy obszar jazdy. jak nei rozumiesz, ze symulator ma cos symulowac to bardzo mi przykro. Odezwał się ten co w TDU nie gra :lol2: Wiem, że Race to zupełnie inna liga pojazdów i całkowicie inne rozgrywki niż GTR2 ale z ceną przesadzili i nie jeden recenzent nie bał się tego powiedzieć więc czemu ja nie mogę tego mówić? Bo mnie nie lubisz? Jak mnie nie lubisz to idź poczytać recenzje też tam to krytykują. Model jazdy jest świetny, samochody ładne ale trochę tego za mało a co gorsza gra nie ma kilku opcji jakie miał GTR2 :wink: Po prostu nie wiem czemu gra jest tak droga w porównaniu do GTR2 a i tłumaczenie, że patcha nie wgrasz myślisz, że dlatego tak zjechali z ceny? Oni mają na to 5 czy Ci sie wgra patch czy nie i nie jedną skopaną wersję gry sprzedają w normalnej cenie 99zł Co do ceny 30zł ale Ty i tak z tego co wiem wgrałeś ENG wersję więc chyba nie masz problemu ;] Edytowane 26 Lutego 2007 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 oryginal mam, ale gram w EN wlasnie po to, zeby miec mozliwosc multi. a w TDU jezdzilem, bo jest calkiem fajnym arcade w ktorym nie jestesmy zamknieci na torach. jak chcesz miec duzo tras i wozo to kup rFactor i rfactorcentral.com ;) a co do cen to to GTR2 jest chyba od Atari a Race od Edios i to moze powodowac roznie w cenach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 (edytowane) oryginal mam, ale gram w EN wlasnie po to, zeby miec mozliwosc multi. a w TDU jezdzilem, bo jest calkiem fajnym arcade w ktorym nie jestesmy zamknieci na torach. jak chcesz miec duzo tras i wozo to kup rFactor i rfactorcentral.com ;) a co do cen to to GTR2 jest chyba od Atari a Race od Edios i to moze powodowac roznie w cenach. Dzięki za zniżenie tonu wypowiedzi A teraz zagadka Race http://www.amazon.de/Race-Das-offizielle-W...7958093-2434422 GTR2 http://www.amazon.de/GTR-Fia-Racing-Game-D...7958093-2434422 Race EUR 16,95 GTR2 EUR 42,90 Edytowane 26 Lutego 2007 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 (edytowane) No pograłem w demko :) daje rade... SimBin się postarał... :) Może jakiś filmik zapodam, ale youtube robi sieczke z filmów więc nie ma sensu chyba :/. Fiza jest ok, jeździ się ciężej niż w ETCC na rF'ie :) Ogólnie miło jestem zaskoczony po kroku w tył jaki był dla mnie gtr2 i race :) Aha chodzi wypaśnie... wydaje mi się że leeeepiej niż poprzednie simy z tej stajni. A grafika naprawdę przepiękna!! (zwłaszcza ta jedyna trasa która jest w demie!!! bije te z rF'a na kolana, modele samochodów zresztą też :)). Czekam z niecierpliwością na full...:) Edytowane 1 Sierpnia 2007 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 linka do demka :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 (edytowane) http://www.vgp.se/instructions.do Trzeba mieć steama zainstalowanego i konto na nim... (nie jest wymagany css itd :) jakby ktoś nie wiedział). Klikasz w "Ladda ner" :D ściągnie Ci installer'a... Instalujesz i on automatycznie steama Ci odpali (jak miałeś odpalonego to wyskoczy okienko tylko) i wyskoczy okienko, dalej sobie poradzisz :). Zacznie Ci ściągać. Przez steama leci full łączem więc szybciutko ~400mb. Edytowane 1 Sierpnia 2007 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 http://www.vgp.se/instructions.do Trzeba mieć steama zainstalowanego i konto na nim... (nie jest wymagany css itd :) jakby ktoś nie wiedział). Klikasz w "Ladda ner" :D ściągnie Ci installer'a... Instalujesz i on automatycznie steama Ci odpali (jak miałeś odpalonego to wyskoczy okienko tylko) i wyskoczy okienko, dalej sobie poradzisz :). Zacznie Ci ściągać. Przez steama leci full łączem więc szybciutko ~400mb. zaczekam na wersje standalone [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Dodam tylko, że jest multi i można pośmigać razem hehe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 kuc => race nie bylo stand alone a only via steam :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 No to jutro odpalę desktopa (bo na nim powinien być zainstalowany jeszcze steam) i podzielę się wrażeniami, choć jak ojejku pisze, że jest dobrze, to pewnie tak właśnie się jeździ ;) Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adamove Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 To demo jest po angielsku czy po szwedzku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Angielsku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adamove Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Pojedziłam chwilke i to jest to samo co Race tylko w nowym opakowaniu(menu), w tym demie nie sa widoczne swiatła na drodze! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Heh... no przykro mi, że nie widzisz różnic :lol: ale co ja tam wiem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StoProGratis Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 (edytowane) Dobra to kto chce mi pokazać jak się jeździ? Jak dla mnie to to będzie symulator roku bo konkurencja ilością tras i wozów chyba nie podskoczy no chyba, że nowa Toca okaże się symulatorem :D Edytowane 2 Sierpnia 2007 przez StoProGratis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 (edytowane) No i jestem po kilkunastu okrążeniach Leonem... faktycznie, model jazdy trafia do mnie dużo bardziej niż tez GTR2, Leon jak na fwd prowadzi się wyśmienicie, ale ... chyba nie przemawia do mnie klasa turystyczna- jeździ się jakoś tak bez wyrazu. Graficznie i dźwiękowo to standard simbin, czyli dobre rzemiosło. Ogólnie, dla fanów racesimów pozycja warta przynajmniej instalacji dema (która via steam działa bajecznie prosto). Edytowane 2 Sierpnia 2007 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...