Skocz do zawartości
KAMILcom

Race '07

Rekomendowane odpowiedzi

@draak spoko w pełnej nie będzie tylko etcc :) będą dwa OW :P Ciekawe jak im to wyjdzie.... ale naprawdę widać profesjonalną robotę u moderów w rFactorze bo robią to oni z własnego doświadczenia/parametrów znalezionych w necie czy innych źródeł, no i pasji... a fiza nie odstaje od komercyjnych produktów jak chociażby od SimBina.. ba nawet ich często przebijają ;) A taka wolniejsza klasa jak wtcc ma swoją niewątpliwą zaletę jak bardzooo dotykowa klassa :D i mase okazji do mijania i walki... także trzeba w nią jeździć ino online i wyścigi :) gdzie dużo kierowców... a nie hotlapowanie :) bo to nawet w f1 się nudzi :P

Edytowane przez ojejku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość StoProGratis

Podczas ładowania wyścigu wyskakuje mi

"Microsoft Visual C++ Runtime Libary

Runtime Error

Racedemo_steam.exe

abnormal program termination"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No rzeczywiście to coś u mnie chyba coś w sterach bo grałem na betach. Pograłem dłużej, ale już na 3000 i wypasik jest. Według mnie realizm z każdym wydaniem rośnie... i to znacząco, idzie to w bardzo dobrym kierunku, naprawdę sama przyjemność z jazdy takimi bolidami :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Boxster wez wywal tą gre bo zrypana jakas , normalnie takie bug'i ze sie grac nie da .. no jak oni tak mogli takie babole w grze zostawic .. p.s. nie ma to jak jazda "z nintendo " w sam raz pasuje do sima . Wez lepiej włącz sobie jakiegos nidforspida po co masz sie meczyc

v1per86 no ta colin dirt lepsiejszy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Boxster wez wywal tą gre bo zrypana jakas , normalnie takie bug'i ze sie grac nie da .. no jak oni tak mogli takie babole w grze zostawic .. p.s. nie ma to jak jazda "z nintendo " w sam raz pasuje do sima . Wez lepiej włącz sobie jakiegos nidforspida po co masz sie meczyc

v1per86 no ta colin dirt lepsiejszy :D

wydaje mi sie ze wlaczyl ten widok zeby bylo to widac, ale moge sie mylic :blink: fajnie po nim pojechales za to ze po prostu pokazal jakis bug w grze :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale jaki to bug? lekko zrypana tekstura , ktora równei dobrze moze byc wynikiem błędu sterownika czy czegostam.

bug to by byl jakby np sie auto zapadlo pod asfalt , trafilby na niewidzialną barierę itp itd a nei jakastam plama obok toru ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Boli Ciebie, że jechałem na takim "dziwnym" widoku i z wł. helpami? Ty jesteś chyba jednym z tych "pro" co nigdy nie dotykają klawisza zmiany widoku... wybacz o wielki.

Zawsze na początku obcowania z simem, ogarnia mnie wielka chęć poznawcza i bawię się na wskroś różnymi ustawieniami, oglądam widoki, zmieniam kamery i ogólnie oceniam to co zaserwowali nam programiści. Dopiero po pewnym czasie podpinam swoje DFP i czerpię radość z samej jazdy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja myślę, że Sewer odniósł się do posta v1per'a, który chyba nie zauważył albo nie jest świadomy, że gry tego typu to przede wszystkim rozgrywka i model jazdy a nie grafika. To nie sega.

:D

Mylę się?

EDIT.

Pomyliłem się jednak. No cóż... nikt nie jest nieomylny.

;)

Edytowane przez qqrydza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie po prostu smieszy to ze ktos mowi ze gra do [gluteus maximus] bo ma jakies bledy w grafice . Akurat rano w to grałem i smigałem po tym torze i nei zauwazylem zadnego takiego czarnego pola .. No ale ja nie jezdze i nie rozgladam sie po torze tylko smigam z kokpitu wiec moze to przeoczyłem .. ? :) po prostu nie jarają mnei widoczki w tego typu grach a fizyka jazdy , jakos FFB , zachowanie sie wozu i tyle .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem .. a co steam ci w czyms przeszkadza ?

Nie w tym rzecz. Jesli to jest to samo to nie bede drugi raz zasysal , szkoda czasu. Mam juz to ze steamem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak btw, bo już widziałem screeny na tym moniaku z różnych gier, ale jestem ciekaw jak na tym wygląda nasz poczciwy system operacyjny z Redmond :D

Pewnie głupie skalowanie wszystko obcina po bokach

W simach takie moniak to miód

Edytowane przez Miazga82

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafika

ja sie ostatnio takim czymś bawie (3 monitory + softTH)

szkoda że BMW m3 challenge nie działa ;/ no i 8800 gts 320 do TDU wystarcza ale o HDR + aa + af można pomarzyć chociaż z samym hdr działa z przyzwoitym fps jak na taką rozdziałke (30fps)

Edytowane przez KAMILcom

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi