Gość StoProGratis Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 A mi coś nagle przestało działać nie ma to jak Steam :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 (edytowane) @draak spoko w pełnej nie będzie tylko etcc :) będą dwa OW :P Ciekawe jak im to wyjdzie.... ale naprawdę widać profesjonalną robotę u moderów w rFactorze bo robią to oni z własnego doświadczenia/parametrów znalezionych w necie czy innych źródeł, no i pasji... a fiza nie odstaje od komercyjnych produktów jak chociażby od SimBina.. ba nawet ich często przebijają ;) A taka wolniejsza klasa jak wtcc ma swoją niewątpliwą zaletę jak bardzooo dotykowa klassa :D i mase okazji do mijania i walki... także trzeba w nią jeździć ino online i wyścigi :) gdzie dużo kierowców... a nie hotlapowanie :) bo to nawet w f1 się nudzi :P Edytowane 2 Sierpnia 2007 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StoProGratis Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Podczas ładowania wyścigu wyskakuje mi "Microsoft Visual C++ Runtime Libary Runtime Error Racedemo_steam.exe abnormal program termination" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andżej Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 nikt w demo nie gra? dziś wyszło nowe z F3000 całkiem fajnie się jeździ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Ściągamy i gramy - LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 No zassałem i mieszane uczucia, przynajmniej w WTCC. Podczas grania z widoku z samochodu dziwnie się zachowuje grafa tak jakby zwalniała i było z 20 FPS, a jest ponad 60, nie wiem o co chodzi. Też tak macie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andżej Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 nie wiem mi się jeździ normalnie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Na jakich gracie serwerach ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andżej Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Na jakich gracie serwerach ?? tam gdzie jest dużo wiary :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 No tak ale w większości serwery są zapełnione :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 No rzeczywiście to coś u mnie chyba coś w sterach bo grałem na betach. Pograłem dłużej, ale już na 3000 i wypasik jest. Według mnie realizm z każdym wydaniem rośnie... i to znacząco, idzie to w bardzo dobrym kierunku, naprawdę sama przyjemność z jazdy takimi bolidami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 A skończy się tak jak zawsze...Ktoś zrobi konwersję do rf i znów Race odejdzie w zapomnienie:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 No z tego co wiem już jest full, kto się pochwali, da screeny i powie jak się pomyka ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 To na dobry początek wrzucam kruczka z drugiej trasy jaką jechałem - Zandvoort`07: ForceWare 163.71 (Beta) Mam nadzieję, że już więcej baboli nie zobaczę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość v1per86 Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Coś słabo się to prezentuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Boxster wez wywal tą gre bo zrypana jakas , normalnie takie bug'i ze sie grac nie da .. no jak oni tak mogli takie babole w grze zostawic .. p.s. nie ma to jak jazda "z nintendo " w sam raz pasuje do sima . Wez lepiej włącz sobie jakiegos nidforspida po co masz sie meczyc v1per86 no ta colin dirt lepsiejszy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Boxster wez wywal tą gre bo zrypana jakas , normalnie takie bug'i ze sie grac nie da .. no jak oni tak mogli takie babole w grze zostawic .. p.s. nie ma to jak jazda "z nintendo " w sam raz pasuje do sima . Wez lepiej włącz sobie jakiegos nidforspida po co masz sie meczyc v1per86 no ta colin dirt lepsiejszy :D wydaje mi sie ze wlaczyl ten widok zeby bylo to widac, ale moge sie mylic :blink: fajnie po nim pojechales za to ze po prostu pokazal jakis bug w grze :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Ale jaki to bug? lekko zrypana tekstura , ktora równei dobrze moze byc wynikiem błędu sterownika czy czegostam. bug to by byl jakby np sie auto zapadlo pod asfalt , trafilby na niewidzialną barierę itp itd a nei jakastam plama obok toru .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Boli Ciebie, że jechałem na takim "dziwnym" widoku i z wł. helpami? Ty jesteś chyba jednym z tych "pro" co nigdy nie dotykają klawisza zmiany widoku... wybacz o wielki. Zawsze na początku obcowania z simem, ogarnia mnie wielka chęć poznawcza i bawię się na wskroś różnymi ustawieniami, oglądam widoki, zmieniam kamery i ogólnie oceniam to co zaserwowali nam programiści. Dopiero po pewnym czasie podpinam swoje DFP i czerpię radość z samej jazdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 (edytowane) A ja myślę, że Sewer odniósł się do posta v1per'a, który chyba nie zauważył albo nie jest świadomy, że gry tego typu to przede wszystkim rozgrywka i model jazdy a nie grafika. To nie sega. :D Mylę się? EDIT. Pomyliłem się jednak. No cóż... nikt nie jest nieomylny. ;) Edytowane 28 Września 2007 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Mnie po prostu smieszy to ze ktos mowi ze gra do [gluteus maximus] bo ma jakies bledy w grafice . Akurat rano w to grałem i smigałem po tym torze i nei zauwazylem zadnego takiego czarnego pola .. No ale ja nie jezdze i nie rozgladam sie po torze tylko smigam z kokpitu wiec moze to przeoczyłem .. ? :) po prostu nie jarają mnei widoczki w tego typu grach a fizyka jazdy , jakos FFB , zachowanie sie wozu i tyle . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Serwer , to demo do zassania z oficjalki to to samo ze steamem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Nie wiem .. a co steam ci w czyms przeszkadza ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Kto tak potrafi :) Chyba ja mam tylko takiego pecha :) Filmik ma 3MB http://rapidshare.com/files/59101095/Race0...01-43-40-37.rar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epoxer Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Coś słabo się to prezentuje Kwestia ustawień i toru/trasy :wink: Zrzut ode mnie 1280 MAX + 2level AA + (multisampling - sterownik) + 16AF (sterownik) LINK 1 LINK 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Nie wiem .. a co steam ci w czyms przeszkadza ?Nie w tym rzecz. Jesli to jest to samo to nie bede drugi raz zasysal , szkoda czasu. Mam juz to ze steamem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 (edytowane) Tak btw, bo już widziałem screeny na tym moniaku z różnych gier, ale jestem ciekaw jak na tym wygląda nasz poczciwy system operacyjny z Redmond :D Pewnie głupie skalowanie wszystko obcina po bokach W simach takie moniak to miód Edytowane 10 Stycznia 2008 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 (edytowane) ja sie ostatnio takim czymś bawie (3 monitory + softTH) szkoda że BMW m3 challenge nie działa ;/ no i 8800 gts 320 do TDU wystarcza ale o HDR + aa + af można pomarzyć chociaż z samym hdr działa z przyzwoitym fps jak na taką rozdziałke (30fps) Edytowane 10 Stycznia 2008 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 kiedy w koncu premiera tej gry w PL? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...