Gość Firekage Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 kiedy w koncu premiera tej gry w PL? http://www.gram.pl/prod_8grgGO4_Race_07_The_WTCC_Game.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 http://www.gram.pl/prod_8grgGO4_Race_07_The_WTCC_Game.html luty 2008... mam nadzieje, ze pierwsza czesc miesiaca - choc cena zdziebelko wysoka :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 z cena to ich zdrowo popiescilo, lepiej jak EA :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 dlatego lepiej kupic rfactora i zassac mod-a :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eciepecie Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 dlatego lepiej kupic rfactora i zassac mod-a :)e tam, Race 07 jest na wypasie :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 Nie widzę niczego ciekawego w tej grze czego nie ma w rFactorze np. Wywalanie kasy na Race 07 to sprawa bez sensowna lepiej tak jak pisze @Neo zassać moda i kupić rF. Nie powiem fajnie się śmiga ale cena do tego co nam w nim oferują w porówaniu do rF to przepaść masakryczna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 LCC akurat race wg mnjie jest sporo lepszy od rF - nei mowie tu o grafie ale o czuciu auta i FFB . Mam nadzieje ze gra bedzie jednak taniej ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 zaciagnalem demko... podoba mi sie, tymbardziej mam nadzieje, ze cena bedzie bardziej przystajaca do PL warunkow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eciepecie Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 osobiscie gram praktycznie codziennie fotos :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Fakt faktem, cena poki co jak Need for Speedy. Licze na to ze pokaze za jakis czas w seri za 49,99, wtedy to lekko mozna kupic. Poki co zadowole sie wtcc na rf. Ale z tego co gralem na rf i org race 07 to wole w orginala pojezdzic niz w moda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 jak oceniacie model jazdy, nie jest za bardzo arcade ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eciepecie Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 jak oceniacie model jazdy, nie jest za bardzo arcade ?jak dla mnie to jest wypasik, na 900 stopniach trzeba sie nakręcić :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 a czy to jest wyznacznik realistycznego modelu jazdy ?;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 a czy to jest wyznacznik realistycznego modelu jazdy ?;) nie, ale wreszcie znalazl usprawiedliwienie dla zakupu dfp :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Atrus Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 Sa jakies turnieje lub laddery w ta gre?Takie jak np. w NFS? Mozna by stworzyc team Pure.PC czy cos.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Sa jakies turnieje lub laddery w ta gre?Takie jak np. w NFS? Mozna by stworzyc team Pure.PC czy cos.. Sprawdz tutaj : http://www.simracing.pl/ Pewnie jak cena poleci w dol do normalnego poziomu to bedzie. Tam jak narazie szeroko pojety rFactor z modami , liga GTL itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Sprawdz tutaj : http://www.simracing.pl/ Pewnie jak cena poleci w dol do normalnego poziomu to bedzie. Tam jak narazie szeroko pojety rFactor z modami , liga GTL itd. Na allegro można kupić za 60zł przy odbiorze osobistym. Zastanawia mnie dlaczego tak tanio, a raczej dlaczego CDP krzyczy 129zł za to ;) Może kupię w weekend... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Chyba jednak nie będzie takiej ligii. Już kiedyś myślano o tym, ale były problemy z obsługa serwerowej wersji okienek. Nie wiem czy poprawili to w 07. Druga rzecz to fakt, że jest liga WTCC 08 właśnie na rF, więc po co robić dwa razy to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 (edytowane) Szozi Race mial kodowane pliki i tych nie dalo sie ruszyc , dlatego tez nie bylo modow do niego. Ta nowsza wersja ponoc nie jest. Wracajac do tematu... GTR2 i FIA GT w rF tez byly... z tym , ze juz porzucono GTR2. :) Jesli spece sprawdza , ze fizyka w R07 jest lepsza od tej z rF to na bank bedzie :) Edytowane 21 Lutego 2008 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinobi Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Faktycznie cena nie bardzo zacheca, dziwne te 129 zl, nawet wiekszosc hitow kosztuje po 99 zl a czy ktos patrzy w media markt czy w empiku po ile chodzi ? Poki co dobra gierka na kierownice naprawde mozna sie wkrecic, a licencja FIA jest ciekawa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 mimo wszystko zostaje przy rfactorze.. przynajmniej cena normalna... a wtcc jest jako mod... jak Szozi napisal. Po kiego diabla placic 2 razy za to samo... Watpie by ta gierka miala lepsza charakterystyke prowadzenia autek od rfactora czy gtr2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 CO wy z ta cena? na allegro zafoliowane nówki za 50zł :| gra jest boska, dostane wyplate i kupuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qjin Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 (edytowane) W saturnie w Poznaniu tez za 5 dyszek (nowo otwarty będzie*). *sklep, rzecz jasna. Edytowane 25 Lutego 2008 przez qjin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 No wlasnie, za 49zł mozna kupic i sie dobrze bawic, ja sie oderwac od ekranu nie moge w demie mimo ze tylko BMW 320Ci i Seat Leon CUpra do wyboru :) No i jakastam formula 3000 czy cos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 No ja tez dzis za 50 pln sobie kupie :) tyle to jest warta a nei jakies 129 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 (edytowane) Sewer, gdzie? Przez allegro i odbiór osobisty czy gdzieś namierzyłeś? W Saturnie w Złotych Tarasach 119 :) dobra, znalazłem dziś odbiór osobisty za 49zł i jadę po robocie. Edytowane 26 Lutego 2008 przez petrumi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 (edytowane) mozecie polecic jakis dobry serwer gdzie jezdzi duzo osob? wyszukiwarka znajduje mi sporo ale 97% z tych serwerow jest puste. edit, myslalem ze wieczorem bedzie lepiej, ale niestety tragedia - kupilem gre zeby grac online a tu nie ma zadnych serwerow.. zenada. Edytowane 28 Lutego 2008 przez f1zZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 mozecie polecic jakis dobry serwer gdzie jezdzi duzo osob? wyszukiwarka znajduje mi sporo ale 97% z tych serwerow jest puste. edit, myslalem ze wieczorem bedzie lepiej, ale niestety tragedia - kupilem gre zeby grac online a tu nie ma zadnych serwerow.. zenada. Znalazłeś jakiś serwerek? Bo też jestem zainteresowany. Może hamachi, kiedyś grałem z Miazgą i Szozim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Przez ta wyszukiwarke teraz znajde jakis serwer, co do hamachi to ciekawy pomysl, ale musialoby sie zebrac 10+ osób bo tylko wtedy jest sens jezdzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skull Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 No i jak sa servery ? Mozna grac, bo bym sobie rowniez kupil gierke, calkiem niezla sie wydaje :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...