Sewer Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Jak nei ma serwerow? ja codziennie widze po kilka-kilkanascie gdzie sa gracze. i mowie tu tylko o serwerach w trybie PRO . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michel.B Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 No to i ja chyba muszę się na to zdecydować. Dawno nie grałem w dobre wyścigi przez net. Mam nadzieje że single nie nudzi ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 No to i ja chyba muszę się na to zdecydować. Dawno nie grałem w dobre wyścigi przez net. Mam nadzieje że single nie nudzi ? :PO ile nie meczy Cie nieustanny trening samemu ze soba na hot lapach... Moze inaczej , w GTR2 na samym Norschlaife mialem ponad 1000 okrazen... Na SPA lacznie z rF i konwersja z GTR2 bede mial pewnie jeszcze wiecej. Wszystko po to by urwac sekunde , dwie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skull Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Jak nei ma serwerow? ja codziennie widze po kilka-kilkanascie gdzie sa gracze. i mowie tu tylko o serwerach w trybie PRO . Skoro ludzie graja to chyba zakupie, bo mam ochote przez neta pograc w wyscigi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 graja grają ale sporo jezdzi lamerów co pakują sie w dupsko na 1szym zakrecie w wyścigu i to denerwuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QauczuQ Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 zacząlem championship na poziomie 88 AI przeciwników, ale po 3 torach okazuje się że to za mało i jadę ciągle sam z przodu co jest nudne. Nie chce mi się od początku zaczynać mistrzostw. Czy jest możłiwość zmiany poziomu przeciwników w trakcie mistrostw przez edycję jakiś plików. Próbowałem to robić w pliku : RACE 07\UserData\qauczuq\Championships\Official\WTCC_2006_OFFICIAL.bch ale po właczeniu mistrozostw wartość zostaje spowrotem zmieniona na 88. Znacie sposób aby to zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...