-=Maq=- Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Mam Athlona +1700 0.13m i mam dylemat czy Thermaltake COPPER SHIM XP nieuszkodzi mojego procka. Słyszałem gdzieś, że z tymi nowymi Athlonami może być problem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 no tak. do tych 0,13 jest specjalny inny CS. Powinien juz byc w polsce, a jak nie to za niedlugo bedzie. Sa jednak rozwiazania ze tego mozna zalozyc. Ludzie zaklejali mostki na ktore delikatnie wchodzil tasma i ponoc wszystko smiga :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 te cs tt sa juz od dawna dostepne w 4maxie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Mam Athlona +1700 0.13m i mam dylemat czy Thermaltake COPPER SHIM XP nieuszkodzi mojego procka. Słyszałem gdzieś, że z tymi nowymi Athlonami może być problem. ja mam zalozonego zwyklego CS na procka i jest wszystko OK takze nie wiem w czym problem :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 ja kupiłem na allegro za 9.95 zł i pasuje.Kupiłem jakieś 2,5 miechów temu do palomino :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Tez kupilem na allegro CSa pod Palomino i dziala bez problemow na T-bred Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 U mnie również na tbredzie jest cs od palomino, tak się zastanawiałem czy aby to że zachodzi lekko na mostki nie będzie przeszkadzać, ale widać w niczym to nie szkodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 mi nie zachodzi na mostki , mozę macie inne modele? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Mam Athlona +1700 0.13m i mam dylemat czy Thermaltake COPPER SHIM XP nieuszkodzi mojego procka. Słyszałem gdzieś, że z tymi nowymi Athlonami może być problem.zaluz go i zobacz czy nie styka sie z mostkami !! a jesli tak to podklej tasma klejonca i bedzie gitara :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Ja mam Thermaltake CS XP i pasuje on jak ulał do najnowszych Athlonów mimo że jest przeznaczony do Palomino. Jest jednak nowsza wersja CS XP rev.2, która charakteryzuje się lepszą przewodnością ciepła i tą polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 ja niestety bylem zmuszony zakladac radiator bez CSa nie pasowal delikatnie wchodzil na tranzystorki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Ja mam Thermaltake CS XP i pasuje on jak ulał do najnowszych Athlonów mimo że jest przeznaczony do Palomino. Jest jednak nowsza wersja CS XP rev.2, która charakteryzuje się lepszą przewodnością ciepła i tą polecam. Przeciez CS nie sluzy do odprowadzania ciepla 8O On chroni przed ukruszeniem 8) Zreszta , czy one sa wykonane ze srebra ? Jezeli nie to jakiekolwiek bajerowanie o przewodnosci cieplnej CSa mozna o kant doopy potluc. Robilem pomiary z CS i bez i nie mialem praktycznie zadnej roznicy, te 1 - 1,5 *C mozna uznac za blad pomiarowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Ja mam Thermaltake CS XP i pasuje on jak ulał do najnowszych Athlonów mimo że jest przeznaczony do Palomino. Jest jednak nowsza wersja CS XP rev.2, która charakteryzuje się lepszą przewodnością ciepła i tą polecam. Przeciez CS nie sluzy do odprowadzania ciepla 8O On chroni przed ukruszeniem 8) Zreszta , czy one sa wykonane ze srebra ? Jezeli nie to jakiekolwiek bajerowanie o przewodnosci cieplnej CSa mozna o kant doopy potluc. Robilem pomiary z CS i bez i nie mialem praktycznie zadnej roznicy, te 1 - 1,5 *C mozna uznac za blad pomiarowy. CS służy do ochrony jądra, ale także ma zapewnić lepszą (z założenia, bo jest z miedzi) wymianę ciepła między procesorem a radiatorem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Ja mam Thermaltake CS XP i pasuje on jak ulał do najnowszych Athlonów mimo że jest przeznaczony do Palomino. Jest jednak nowsza wersja CS XP rev.2, która charakteryzuje się lepszą przewodnością ciepła i tą polecam. Przeciez CS nie sluzy do odprowadzania ciepla 8O On chroni przed ukruszeniem 8) Zreszta , czy one sa wykonane ze srebra ? Jezeli nie to jakiekolwiek bajerowanie o przewodnosci cieplnej CSa mozna o kant doopy potluc. Robilem pomiary z CS i bez i nie mialem praktycznie zadnej roznicy, te 1 - 1,5 *C mozna uznac za blad pomiarowy. z calym szacunkiem ;) :) :) reed ale u mnie CS jeszcze na thunderbirdzie zbil temp. o 3*C! pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 a ja tak offtopicowo Czy we Wrocku dostane tego nowego CS'a rev 2.0?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 skocz na gielde to napewno ;) ;) dostaniesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 a ja tak offtopicowo Czy we Wrocku dostane tego nowego CS'a rev 2.0?? Można zamówić w 4MAXCool Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Hmm teraz to ułatwiliście zycie: Teoretycznie większości pasował CS z palomino, ale ta garsta miała problemy... jeśli będe nalezeć do tej garstki to mam zonka :? Lepiej poczekam jak oficjalnie wyjdą CS'y do T-bred :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Mój qmpel (na forum pod xywą DarkDog) ma AXP+ 0,13 z CS XP(www.discotech.waw.pl i wszystko spoxik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Ja mam Thermaltake CS XP i pasuje on jak ulał do najnowszych Athlonów mimo że jest przeznaczony do Palomino. Jest jednak nowsza wersja CS XP rev.2, która charakteryzuje się lepszą przewodnością ciepła i tą polecam. Przeciez CS nie sluzy do odprowadzania ciepla 8O On chroni przed ukruszeniem 8) Zreszta , czy one sa wykonane ze srebra ? Jezeli nie to jakiekolwiek bajerowanie o przewodnosci cieplnej CSa mozna o kant doopy potluc. Robilem pomiary z CS i bez i nie mialem praktycznie zadnej roznicy, te 1 - 1,5 *C mozna uznac za blad pomiarowy. Gdyby tak miało nie być to robili by je z plastiku ;) Jeżeli pasuję on innym więc moze jest to jakis chwyt marketigowy ?? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 a ja tak offtopicowo Czy we Wrocku dostane tego nowego CS'a rev 2.0?? Na gieldzie w malej sali stoi taka mila pani z radiatorami. Nie wiem czy ma akurat rev 2.0 ale pewnie bedzie niedlugo miala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...