Abram Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Wiem że było to już kilka razy na forum, wszystkie tematy przeczytalem bylem nawet na http://www.solar.blurp.org/tvout.html i nadal [gluteus maximus] :/ Podłączyłem laptopa przez kabel s-video - s-video<euro> i mam czarno-bialy obraz, instalowalem omegi, nowe catalysty i nic :/ wie ktos moze co zrobić? bo ja juz nie mam siły... Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 wtyczka svideo ma u Ciebie 7 czy 4 bolce?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 w ustawieniach sterowników zmień TV format na PAL i będzie kolorowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 zmienialem na wszystkie PAL'e i kraje, nic to nie dalo Myslicie że powinienem kupic kabel z wtykiem 7pin? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 tak, koszt to jakieś 3 zł a problem powinien zniknąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...