AMDPRO Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Witam Ostatnio kupilem sobie kamerke internetowa lecz mam z nia dziwny problem.. http://www.komputronik.pl/Kamery_interneto...pelny,id,34145/ A mianowicie chodzi o to ze wszystko ladnie sie zainstalowalo bez problemow.. Wszystko ladnie mi wykrywa lecz gdy chce cos nagrac , zrobic zdjecie , albo video konferencje na skype zrobic to natychmiastowo restartuje mi sie komputer.. Myslalem ze cos z zasilaczem ale wszystko przywrocilem do parametrow fabrycznych w biosie i problem sie powtarza. Config kompa widzicie w sygnaturce a zasilacz jest na licencji fortrona robiony.. Prosze o pomoc w miare szybka. ;) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 (edytowane) Podlacz kamere do innego portu USB na Twoim kompie lub do innego kompa i sprawdz jak tam dziala. Jesli na 2 kompie bedzie dzialac to poszukaj nowszych sterow do mobo i USB. Jesli na innym kompie jest to samo to pozostaje tylko reklamacja. EDIT: Jesli do kamery jest dolaczony jakis program konfiguracyjny ( Live! Cam Suite ) to sprawdz jego ustawienia. Edytowane 25 Lutego 2007 przez Armo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMDPRO Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Ok , podlaczylem do innego gniazda USB.. To samo.. Sciagam najnowsze sterowniki do tej kamerki.. Jak sterowniki do kamerki nie pomoga to zainstaluje jeszcze do mobo. Dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMDPRO Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Zainstalowalem nowe sterowniki do mobo i do kamerki i to samo ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Sprawdź jeszcze na innym kompie, jak nie to reklamacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMDPRO Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Akurat windows mi padl , zainstalowalem od nowa all i all dziala.. Dzieki za pomoc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...