Bubby Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Zamieżam kupić sobie Kingztona 512MB na 333MHz. Mam jednak pewnwną wątpliwość. Chodzi mi o to iż Samsung produkuje takie same kości pamięci ale o 50 zł tańsze. Zastanawiam się czy te Kingstony nie są na chipach Samsunga. Pamiętam że 256MB/266MHz były właśnie na chipach samsunga. Skoro tak to po kiego mam wydawać te 50zł?? Jak ktos ma możliwość sprawdzić to prosze niech mi powie. Z góry dzięki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 sa rozne. sa na samsungach, na infineonach, na no name'ach nawet!! wiec poprostu przy zakupie dokladnie oblukaj na jakich kosciach!! ja bym sie jednak na twoim miejscu ku samsungom sklanial, ale jak chcesz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 lepiej samsungi, bo masz pewność że są na kościach samsunga :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 no. choc samsungi tez sa na roznych kosciach... sa nawet samsungi na no name, choc moze jednak nie :D ale sa rowniez na 200% no name na samsungach!! i takich wlasnie najbardziej warto szukac :D tylko oczywiscie po cenie noname :D czujecie?? placice 380zl za 512DDR pc333 SAMSUNG :D szukajcie a znajdziecie... powiedzial jezus, szukajcie a bedzie wam dane... wiec kurde cierpliwosc, jazda z miejsca na miejsce, z miasta do miasta, i te przejazdzki wiecej wyniosa niz kupic normalne samsungi... spoczko. wg mnie tez lepiej kupic oryginalne SAMSUNG, najlepsze bedzie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubby Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 no. choc samsungi tez sa na roznych kosciach... sa nawet samsungi na no name, choc moze jednak nie :D ale sa rowniez na 200% no name na samsungach!! i takich wlasnie najbardziej warto szukac :D tylko oczywiscie po cenie noname :D czujecie?? placice 380zl za 512DDR pc333 SAMSUNG :D szukajcie a znajdziecie... powiedzial jezus, szukajcie a bedzie wam dane... wiec kurde cierpliwosc, jazda z miejsca na miejsce, z miasta do miasta, i te przejazdzki wiecej wyniosa niz kupic normalne samsungi... spoczko. wg mnie tez lepiej kupic oryginalne SAMSUNG, najlepsze bedzie :D No to biore Samsunga. Niestety, a może na szczęście :wink: kosztuje 428zł. Zostanie mi więc 100zł jeszcze na nowy zasilacz... :) BTW co to są RAMy "Markowe (Major)" :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubby Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 no. choc samsungi tez sa na roznych kosciach... sa nawet samsungi na no name, choc moze jednak nie :D ale sa rowniez na 200% no name na samsungach!! i takich wlasnie najbardziej warto szukac :D tylko oczywiscie po cenie noname :D czujecie?? placice 380zl za 512DDR pc333 SAMSUNG :D szukajcie a znajdziecie... powiedzial jezus, szukajcie a bedzie wam dane... wiec kurde cierpliwosc, jazda z miejsca na miejsce, z miasta do miasta, i te przejazdzki wiecej wyniosa niz kupic normalne samsungi... spoczko. wg mnie tez lepiej kupic oryginalne SAMSUNG, najlepsze bedzie :D No to biore Samsunga. Niestety, a może na szczęście :wink: kosztuje 428zł. Zostanie mi więc 100zł jeszcze na nowy zasilacz... :) BTW co to są RAMy "Markowe (Major)" w ECC z i bez R:?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Zostanie mi więc 100zł jeszcze na nowy zasilacz... :) Hmm 100 zl to troche za malo na porzadny zasilacz imho. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubby Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Zostanie mi więc 100zł jeszcze na nowy zasilacz... :) Hmm 100 zl to troche za malo na porzadny zasilacz imho. Zawsze można jeszcze dozbierać. A jaki proponijesz?? Narazie mam Codegena który jest bezlitośnie głośny. Tak więc zależy mi na czymś cichym... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 co do zasilacza: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=22725 kilka postow nizej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Kingstony na Winbondach. To tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 KOŚCI ZOSTAŁY RZUCONE 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrAg Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Dwa dni temu wzialem ze sklepu kingstony 512mb ddr333 na kosciach samsunga - normalnie prawie z krzesla nie spadlem na cl 2.5 przy timingach na maxa (fsb166) bluescreen przed zaladowaniem windowsa , dopiero przy ustawieniach na Fast [normal,fast,fastest,turbo], zaczelo wszystko chodzic. A przy Cl 2 wogole nie bylo o czym marzyc . Totalna kicha , wrocilem do sklepu i je oddalem . cena ok 440zl POZDRO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Nie bierz tych Kingstonów na Samsungach bo to kiszka. Miałem i nie chciały iść na fsb nawet 166... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 A jakie macie zdanie o kingstonach na kościach infeona? Jutro będę miał w łapach taką kostkę 512mb ddr333, postaram się ją trochę potestować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...