fenriz Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Witam, Poszukuję wiekszego(dłuzszego) stelaża z obudowy. Chodzi o ta metalowa prowadnicę do ktorej przykrecamy napedy. W tej chwili mam 2 dyski tw. , z ktorych jeden lezy na drugim majac jeszcze nad sobą stację dyskietek :P. Jak widac nie jest to najzdrowsza kombinacja. Na razie sie nic złego nie dzieje. Miał ktos z tym jakies problemy ? Skad dostac wiekszy stelaż ? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 A moze 2 plaskowniki pod mocowanie w zatoce 5,25'? Rzuc okiem na temat o wyciszaniu HDD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 co to sa plaskowniki ? :P:P Co do HDD to bardziej obawiam sie ewentualnego przegrzewania sie. A wyciszanie jest niepotrzebne, bo pracują bardzo cicho. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 (edytowane) co to sa plaskowniki ? :P:P Co do HDD to bardziej obawiam sie ewentualnego przegrzewania sie. A wyciszanie jest niepotrzebne, bo pracują bardzo cicho. płaskowniki to takie ryby słodkowodne :lol: haha ooo nie mogę a tak na serio - płaskownik to kawałem metalu o taki: myślę, że Orgiusz napisał Ci byś rzucił okiem na ten temat bo pewnie tam jest co nieco o mocowaniu dysków ... :? a i jak Ty chcesz sie brać do tych modów jak nie masz nawet pojęcia co to jest płaskownik :rolleyes: pozdro Edytowane 26 Lutego 2007 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 (edytowane) pytanie , czemu jest temat o mocowaniu hdd a nazwa topiku o mocowaniu napędów ? Stelaz Do Mocowania Napedow Chodzi o ta metalowa prowadnicę do ktorej przykrecamy napedy.W tej chwili mam 2 dyski tw. , z ktorych jeden lezy na drugim ja robiłem tak że z starej obódowy at odkręciłem taki koszyk do trzymania hdd i go przykręciłem , w rezultacie pierwszy hdd siedział w orginalnym miejscu , na dole zarazem trzymał koszyk do następnego dysku śrubami przykręconymi od dołu (do hdd) i od dysków było po 2 miejsca odstępu czyli git :) Edytowane 26 Lutego 2007 przez Dr@GuN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...