Slayer Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Dziwna sprawa- przenosze z jednej partycjii na drugą pliki. Pliki zostają przeniesione, ale miejsa na dysku nie przybywa- jest tyle samo, co przed przeniesieniem. Co się dzieje?! Wątpię, żeby był to wirus, bo jest Norton 2003 i full wszystko lux ustawione ( system stojii od dziś 2 w nocy). Help?! :? PS- czy jest gdzieś w XP coś takiego jak Scan Disk, którego mozna by było odpalić dla sibie samego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Jest Scan Disc, musisz prawym przyciskiem mych kilknąć na ikonce dysku w moim koputerze i wybrać właściwości a dalej już znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Kilknij na ikonce kosza prawym klawiszem wysunie sie menu kliknij na na poleceniu "empty norton protected files" poziej kliknij na tak "purge all" nastepnie kliknij na "empty recycle bin" i kliknij yes albo cos w tym stylu powinno pomuc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Ja to samo mialem z NU 3.0 i 2000 i chyba kardy norton tak ma napisz czy pomoglo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Wow! To działa! 8O Dziwne....na wersjii 2002 tego nie miałem nigdy. Wszystko wróciło do normy- odzyskałem dobrze koło 2GB 8O Wielkie Wielkie Wielkie dzieki! Tylko tak się zastanawiam, czy nie mozna by było wyłączyć tej opcjii Nortona 2003...hmm.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Chyba wiem, jak wyłączyć to draństwo. W Advance Tools trzeba zrobić Modify przy opcjii o Recycle Bin. Później Norton Protection , Drive Usage i zaznaczyć na 0% :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Update- mozna też po prostu właściwości kosza i tam poustawiać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...