Mareczekk Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Witam .. posiadam laptopa acer 3020 i mam z nim takie problemy : Przy wlaczaniu mam takie wnerwiajace pykanie .. po czym dalej sie nie wlacza.. jezeli juz go wlacze dotkniecie go mocniej po lewej stronie .. albo podniesienie go .. laptop sie zawiesza Czym to wszystko jest spowodowane ? Prosilbym o Pomoc Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 (edytowane) Zimne lutowanie tudzież jak kto woli rozwarstwienie płyty głównej. Podejrzewam okolice mostka północnego który obsługuje pamięci. Koszt naprawy - od 600zł w górę. Edytowane 26 Lutego 2007 przez Excray Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczekk Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Hmm czyli to jest to co Excray napisal tak ? na gwarancji zrobia mi to za darmo czy tez nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Eeeee, to spoko luz :) Skoro jest to na gwarancji, to zrobią Ci to jak najbardziej za darmo w ramach gwarancji. Trzeba było od razu pisać, że sprzęt jest na gwarancji to bym Cię nawet nie straszył cenami :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczekk Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 haha no tak .. cena troche przestraszyla bo jednak to jest spora sumka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczekk Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 A więc Dzis zawiozlem laptopa do naprawy .. do okolo 3tyg mam miec go juz spowrotem .. Wiec zobaczymy co z tym bedzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...