w1lko Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Zasilacz do ok 150zeta w http://sklep.barwkomp.pl jest zasilacz Foxconn Deer 400W za 149zlotych. I taki oto opis do niego: DC OUTPUT: +3,3V=24.0A, +5V=35A, +12V=15A, +5Vsb=2A, -5V=0,3A, -12V=0,8A. Jest tez Chieftec 300W za 139 zeta. A moze HUNTKEY 300W za 130 zeta ?? http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=2526 Ktory bedzie najlepszy i cichy (no cichy nie musi byc :), i zeby nie bylo z nim problemow przy radoslawie 8500 :) i lepszych :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 żadnego dira.najlepiej CHIEFTEC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mila Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 ja mam VIP 350 W z dwoma wentylami, kosztowal 110 zl, na razie chodzi i trzyma napiecia jak trzeba 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniek_pl Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=8223 polecam ten post rozwieje wszelkie watpliwosci:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 ps. co lepsze (ogółem) chieftec czy enermax?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniek_pl Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 generalnie oba zasilacze to firmowy (trzymajacy napiecia i stbilny) sprzet ja bym wziol przede wszystkim rozwiazanie cichsze na drugim miejscu cena (jesli mowimy o tej samej mocy). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniek_pl Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 ogolnie to cholera :wink: wie nie mam az takiej wiedzy 8) (tzn testow co najmniej po kilkanascie egzemplarzy kazdej marki) ale oba to pierwsza liga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 było kiedyś o deerach 400 i podobno sa zajebiste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 było kiedyś o deerach 400 i podobno sa zajebisteNatomiast ja słyszałem że DEER'y są do bani :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 :arrow: z tego co wymienieles to bralbym Chieftec'a. ma po prostu klase... P.S. cos mi sie wydaje, ze podobny temat juz byl ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Z Deerami jak z Codegenami , jeden lepszy drugi gorszy. Nigdy nie masz pewności jaki ci wypadł. Ja bym wziął Chiefteca, ledwie 215 zeta za 360 W, a w zamian extra zasiłka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Witam ja Ci proponuje poczekac jeszcze z tydzien - dwa uzbierac drugie tyle i kupic cos porzadnego np Q-TEC 550W , pieknie trzyma napiecie , dwa wentylki itd . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...