KoZiK Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 noszę się z zamiarem zakupu drugiej kości pamięci - 512Mb aktualnie mam 512Mb Hynix D43 nie zakładałbym tematu, gdyby nie to, że teraz cholernie ciężko dostać tą pamięć na allegro większość ludzi sprzedaje po 2 kości, puszczane w dualu stąd moje pytanie - polować na kostkę Hynixa czy wziąć jakąś inną? jeśli tak to jaką? reszta kompa to: Barton 2500, Abit NF7-S, Radek 9600Pro, Seagate 160Gb SATA po tym zakupie raczej nieprędko zainwestuje złotówki w kompa, także ewentualny delikatny OC brany pod uwagę :D z góry dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netmajor Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Chyba sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie. Skoro chcesz krecic go to najlepiej jak bedziesz mial dwie takie same kosci,ostatnio ktos sprzedawał d43. Jezeli chcesz ostro krecic to najlepiej miec jedna 1gb niz 2*512. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoZiK Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 nie mówiłem tu o jakimś mocnym OC po prostu z czasem to, co mam będzie niewystarczająco dobre na razie sobie radzi, nie jestem maniakiem gier ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzey83 Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 nie mówiłem tu o jakimś mocnym OC po prostu z czasem to, co mam będzie niewystarczająco dobre na razie sobie radzi, nie jestem maniakiem gier ;) Mogę ci sprzedać taką drugą kość. Jest na nią jeszcze gwarancja do 27.04.2007, tzn. faktura zakupu, na podstawie której można reklamować towar. Ale to chyba nie będzie potrzebne :) Odezwij się do mnie jak chcesz na gg: 8642574. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...