vojt Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Witam, chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość, może ktoś to już sprawdzał, otrzymania (za dopłatą - jaką ?) wersji systemu 32-bitowego jeśli się już posiada kupioną wersję 64-bitową ?. Wiem że jest możliwość taskakiej operacji w drugą stronę, czyli jak się ma 32bity można dokupić wersję 64bit. Sprawa mogłaby być prosta gdyby tak jak w wersji Ultimate udostępniano dwie wersje , ale nie ma tak dobrze. Może już ktoś to przerabiał ? Proszę o opinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 ja bym zadzwonil na infolinie microsoftu i sie poprostu zapytal, ewentualnie zapytal o to w temacie dot bezposrednio wspomnianego systemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andam Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Jeśli masz wersję BOX to dostaniesz nośnik alternatywny. Jeśli nie - możesz się pobujać sam ze swymi problemami :mur: Tyle się dowiedziałem na infolinii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...