Skocz do zawartości
megagames

Program Do Restartowania Windows (cyklicznie)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Szukam jakiegoś sposobu lub programu który pozwoli mi na niekontrolowane restarty komputera w określonych odstępach czasowych, np co godzinę itd.

W googlach nic takiego nie znalazłem poza masą programów które to wyłączają bądź restartują kompa jednorazowo, co prawda kombinując można taki programik dać do autostartu ale co to da kiedy za każdym razem trzeba ręcznie wykonać komendę kiedy i za ile komputer ma sie powtórnie zrestartować.

Generalnie chodzi mi o to aby wraz z systemem uruchamiał sie pewien program który jest w autostarcie. A potrzebuje aby to działo sie w odpowiednich odstępach czasu.

Jeśli ktoś jest w stanie udzielić mi pomocy na ten temat będę wdzięczny. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panel sterowania > zaplanowane zadania

Owszem da sie to zrobic w taki sposob ale restart kompa co jeden dzień (24h) jest dla mnie zupełnie bezuzyteczny. Ja potrzebuje restartować kompa co 1-2 godziny i w tym tkwi problem. Na dobitke tak jak wyzej napisałem ma sie to dziać automatycznie tzn raz ustawiam a potem co określony czas ma nastąpić restart bez względu na wszystko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi