NuKeR Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 (edytowane) hm... ja mam takie pytanie czy blok z 88GTS 640MB bedzie pasowal do nowego GTS'a 512MB? Edytowane 11 Stycznia 2008 przez playground Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 hm... ja mam takie pytanie czy blok z 88GTS 640MB bedzie pasowal do nowego GTS'a 512MB?nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 ten z angeli na 88gt ponoć pasuje na gtsa nowego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 jezeli NVidiowskie PCB to tak , pasują na GT jak i GTS-sa (mowa o nowej serii 8800) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acd Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 El0 jazzY pr0 - rószoFy ;) 250... tsaaa polowa ceny Inno... :> pomysle ;) Sam, ale po co pytasz o cenę skoro poniżej pewnego poziomu i tak nie zejdziesz. Zrób nam najtaniej jak się da i tyle. Jeśli mogę Ci jednak coś zasugerować to wymyśl chłodzenie do 9800 gx2 - ja mogę kupić takie i za 400! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 (edytowane) A ja sie pochwale ze bede mial cus takiego na ZOTAC 8800 GTS 512MB XSPC Razor 8800GT/GTS (G92) Full Cover VGA Water-Block ver. niklowana Oficjalna cena 52 funty, mi sie udalo za 30 + jeszcze wysylka nie wiem ile mnie wyniesie. Edytowane 25 Września 2008 przez PolandMET Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Ja mam pytanie do powyzszych zdjec. Poniewaz budowa kanalow jest troche dziwna czy woda powinna wplywac z lewej czy z prawej w tym bloku XSPC ? Chodzi mi o jak najlepszy przeplyw przez wszystkie żeberka. Bo chyba po cos to jest zrobione ze te scianki w srodku nie sa symetryczna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 A co to za różnica? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Ja mam pytanie do powyzszych zdjec. Poniewaz budowa kanalow jest troche dziwna czy woda powinna wplywac z lewej czy z prawej w tym bloku XSPC ? Chodzi mi o jak najlepszy przeplyw przez wszystkie żeberka. Bo chyba po cos to jest zrobione ze te scianki w srodku nie sa symetryczna.Nie ma znaczenia. "scianki w srodku nie sa symetryczna" żeby woda płynęła nad pamięciami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 a faktycznie, nie pomyslalem Ale mam inny problem. Wlasnie chcialem zabrac sie za wkrecanie choinek i zonk. Choinka od strony plexi wkeci sie bez problemu bo plexi ma ze 7mm. Ale od strony miedzianej spod ma grubosc ze 3m a gwint w zlaczce 6mm +2mm na oring. Jak wkrece zlaczke na full to zatka kanal :) Zeszlifowac ? Czemu nie pomysleli zeby tam dac ze 4-5mm gwintu ? W drugim bloku jest identycznie. bubel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 a faktycznie, nie pomyslalem Ale mam inny problem. Wlasnie chcialem zabrac sie za wkrecanie choinek i zonk. Choinka od strony plexi wkeci sie bez problemu bo plexi ma ze 7mm. Ale od strony miedzianej spod ma grubosc ze 3m a gwint w zlaczce 6mm +2mm na oring. Jak wkrece zlaczke na full to zatka kanal :) Zeszlifowac ? Czemu nie pomysleli zeby tam dac ze 4-5mm gwintu ? W drugim bloku jest identycznie. bubel. zeszlifuj, albo kup zlaczki o nizszym gwincie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 Koolance beda pasowac, tylko ze choinek NK12 u nas niestety nie ma... Na razie obetnij troszke zlaczke i tyle. A co do NK12 koolance jak nie zamowie z reichu bede meczyl gosci z qulingu zeby mi sciagneli, tak ze jakby co daj znac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...