Skocz do zawartości
teges

Blok Wodny Na 8800gts - Fullcover

Rekomendowane odpowiedzi

El0 jazzY pr0 - rószoFy ;)

250... tsaaa polowa ceny Inno... :> pomysle ;)

Sam, ale po co pytasz o cenę skoro poniżej pewnego poziomu i tak nie zejdziesz. Zrób nam najtaniej jak się da i tyle. Jeśli mogę Ci jednak coś zasugerować to wymyśl chłodzenie do 9800 gx2 - ja mogę kupić takie i za 400!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja sie pochwale ze bede mial cus takiego na ZOTAC 8800 GTS 512MB

XSPC Razor 8800GT/GTS (G92)

Full Cover VGA Water-Block

ver. niklowana

Oficjalna cena 52 funty, mi sie udalo za 30 + jeszcze wysylka nie wiem ile mnie wyniesie.

post-7690-1222328692_thumb.jpg post-7690-1222328717_thumb.jpg post-7690-1222328726_thumb.jpg

Edytowane przez PolandMET

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam pytanie do powyzszych zdjec. Poniewaz budowa kanalow jest troche dziwna czy woda powinna wplywac z lewej czy z prawej w tym bloku XSPC ? Chodzi mi o jak najlepszy przeplyw przez wszystkie żeberka. Bo chyba po cos to jest zrobione ze te scianki w srodku nie sa symetryczna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam pytanie do powyzszych zdjec. Poniewaz budowa kanalow jest troche dziwna czy woda powinna wplywac z lewej czy z prawej w tym bloku XSPC ? Chodzi mi o jak najlepszy przeplyw przez wszystkie żeberka. Bo chyba po cos to jest zrobione ze te scianki w srodku nie sa symetryczna.

Nie ma znaczenia. "scianki w srodku nie sa symetryczna" żeby woda płynęła nad pamięciami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a faktycznie, nie pomyslalem

Ale mam inny problem. Wlasnie chcialem zabrac sie za wkrecanie choinek i zonk. Choinka od strony plexi wkeci sie bez problemu bo plexi ma ze 7mm. Ale od strony miedzianej spod ma grubosc ze 3m a gwint w zlaczce 6mm +2mm na oring. Jak wkrece zlaczke na full to zatka kanal :)

Zeszlifowac ? Czemu nie pomysleli zeby tam dac ze 4-5mm gwintu ? W drugim bloku jest identycznie. bubel.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a faktycznie, nie pomyslalem

Ale mam inny problem. Wlasnie chcialem zabrac sie za wkrecanie choinek i zonk. Choinka od strony plexi wkeci sie bez problemu bo plexi ma ze 7mm. Ale od strony miedzianej spod ma grubosc ze 3m a gwint w zlaczce 6mm +2mm na oring. Jak wkrece zlaczke na full to zatka kanal :)

Zeszlifowac ? Czemu nie pomysleli zeby tam dac ze 4-5mm gwintu ? W drugim bloku jest identycznie. bubel.

zeszlifuj, albo kup zlaczki o nizszym gwincie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koolance beda pasowac, tylko ze choinek NK12 u nas niestety nie ma...

Na razie obetnij troszke zlaczke i tyle.

A co do NK12 koolance jak nie zamowie z reichu bede meczyl gosci z qulingu zeby mi sciagneli, tak ze jakby co daj znac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi