homzik Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 (edytowane) Patriot CL5 za 635 zl OCZ CL4 za 700 zl z wysylka Geil Ultra CL4 za 720 zl Geil Ultra 667MHz CL3 za 645 zl Geile maja niby lepsze timingi niz OCZ, tyle ze raczej wcale nie zamierzam podkrecac kompa wiec moze lepiej zaoszczedzic troche kasy i kupic najwolniejsze CL5? Roznica chyba nie taka duza? I czy oby wymienione pamieci nie maja problemow z DFI? Z gory przepraszam, jesli powinienem umiescic ten post w dziale Co Kupic, w razie czego prosze o przeniesienie... Edytowane 26 Lutego 2007 przez homzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLISHMOOSE Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Ja wybrałem PDP 2x1GB 667 MHz CL 5 za 580 z przesyłką - różnice w wydajności mam nadzieje zniweluje podkręceniem do ok 800 MHz a co do CL to wyniki są nieciekawe w pakowaniu itp a w np grach to kilka FPS a za resztę kasy X-Fi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...